Anmeldelser av Villa Sara

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Villa Sara

Les personlige anmeldelser av Villa Sara som ligger på Sardinia. Bedømmelsene av villaen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa Sara. I tillegg til vurdering av selve villaen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Perfekt overnattingssted for flere

God beliggenhet i nærheten av Caligari, i et rolig område. Kort avstand til strender med mulighet for bading direkte tilknyttet huset. Beste strendene nås med bil. Dagligvarehandel finnes i nærheten. Stort, romslig og funksjonelt hus med velstelt tomt og basseng. Perfekt overnattingssted for flere familier.

Anbefalinger til kommende gjester

Strender rundt Chia og Porto Giunco. Fjellandsbyen Baunei med restauranten "Golgo" hvis spesialitet er spegris som må forhåndsbestilles. Ta med kontanter. Perfekt lunsjstopp.

Villa Sara
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet

Rolig
 
Selve overnattingen på Villa Sara
Villa med 8 soveplasser

Den italienske kontaktpersonen, Danilo, gav oss rask service på småreperasjoner som måtte gjøres. Lyspære-bytting osv...
 
Fasiliteter på stedet
Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juni 2015
Antall reisende 7 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra svensk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map