Villa i Quartu Sant'Elena på Sardinia

Villa Sara

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Villa Sara er perfekt dersom dere ønsker å bo nært stranden da det ikke er mer enn 100 meter å gå dit. I tillegg til den korte strand-avstanden lokker villaen med et herlig 10 x 5 meter stort svømmebasseng i hagen.

Herlig beliggenhet

De nærmeste butikkene ligger ca. 1 km fra villaen, og det er ikke langt å kjøre inn til Sardinias hovedstad og største by: Cagliari. Villaen har parkeringsplass, utendørs grillområde, tv med dvd-spiller og vaskemaskin. Det er ikke aircondition.

Les mer om Villa Sara

Villa med 8 soveplasser (ca. 200 m² stor):
Villa Sara er fordelt på to etasjer med pen innredning, samt et moderne og praktisk kjøkken.
- I første etasje finner dere et kjøkken med komfyr, ovn, kjøleskap/fryseboks og spiseplass, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj.
- Andre etasje består av to soverom med dobbeltsenger og balkong, et soverom med to enkeltsenger og to bad med toalett og dusj/badekar.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Villa Sara

Les personlige anmeldelser av Villa Sara som ligger på Sardinia. Bedømmelsene av villaen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa Sara. I tillegg til vurdering av selve villaen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Perfekt overnattingssted for flere

God beliggenhet i nærheten av Caligari, i et rolig område. Kort avstand til strender med mulighet for bading direkte tilknyttet huset. Beste strendene nås med bil. Dagligvarehandel finnes i nærheten. Stort, romslig og funksjonelt hus med velstelt tomt og basseng. Perfekt overnattingssted for flere familier.

Les mer
 
search map