Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Quartu Sant'Elena er Sardinias tredjestørste kommune i forhold til innbyggertall, og ligger ganske nærme Cagliare (ca. 7 km), så den blir ofte ansett som en forstad. Cagliaris sentrum er absolutt verdt et besøk, både med tanke på den gamle borgen i byen, og dens shoppingmuligheter. Den flotte og livlige Poettostranden (8 km lang) ligger mellom selve Quartu Sant'Elena og Cagliari. I de varme månedene samler befolkningen fra begge byene seg her om kvelden rundt det lille gatemarkedet eller rundt på kaféene og restaurantene langs havnepromenaden og La Marina. Cagliaris flyplass ligger ca. 20 km fra Quartu Sant'Elena.

Bestill ferieovernattinger i Torino

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Torino og ellers i Piemonte. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map