Feriebolig i Porto Rotondo på Sardinia

Il Borgo di Punta Marana

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Il Borgo di Punta Marana ligger ca 5 km fra populære Porto Rotondo, og består av mange bygninger som ligger mellom 100-250 meter fra havet i den flotte Marinellabukta. Buktens lille havn og mange handlemuligheter ligger rett i nærheten. Dette er med andre ord stedet for deg som vil bo bra, samtidig som du har gode aktivitetsmuligheter og flere bekvemmeligheter tilgjengelig.

Bar og kiosk på steder

I tillegg til resespsjon kan Il Borgo di Punta Marana tilby parkeringsplass, noe som gjør livet litt lettere for deg som ankommer med bil. Andre fasiliteter du finner i nærheten er bar, kiosk og diverse annet som f.eks. frukt- og grønt-handel fra midten av mai til slutten av september. Du finner også en restaurant innenfor gangavstand (ca. 150 meter).

Ved den nærliggende Marinella-havnen ligger det flere barer, iskiosker og restauranter, samt sykkel-, scooter- og båtutleie. Det nærmeste supermarkedet ligger ca. 1,5 km herfra. Om du lengter etter litt aktiviteter på ferien din kan du gå lange, fine spaserturer langs kysten, dra på sykkelturer og ca. 250 meter fra leilighetene er det både tennisbane og mulighet for å spille fotball.

Les mer om Il Borgo di Punta Marana

Utforsk omgivelsene dine

Da du bor på øyas nordlige del kan du dra på flere trivelige utflukter, og du bør ikke gå glipp av å besøke et par av Sardinias kjente strender. Det er ca. 25 km til Porto Cervo. Det er ca. 60 km til Santa Teresa in Gallura, der du kan ta båten over til Korsika. Andre interessante utfluktsmål er Alghero, Castelsardo og Isola Rossa. Nede ved havnen kan du som sagt bl.a. leie båt, noe som gir deg ypperlige muligheter til å oppdage Sardinias naturlige "havbassenger" og se den vakre kysten fra et annet perspektiv.

Sardinias herlige, små sandstrender

Området rundt Il Borgo di Punta Marana er preget av flere små, deilige sandstrender som er adskilte med rustikke klipper. Alle strendene er forbundet med hverandre via små stier som snor seg gjennom den karakteristiske middelhavsvegetasjonen. Bortenfor stedet ligger den store Marinella-stranden som består av en fin, hvit sand.

Egen terrasse, balkong eller veranda


Leilighetene er pent møblerte og ligger i første eller andre etasje. Alle leilighetene er utstyrte med tv, vaskemaskin og oppvaskmaskin, samt en egen terrasse eller balkong med hagemøbler. VIP-leilighetene ligger spredt i to nybygde grupper i første eller andre etasje. Dersom de ligger i første har de en egen hage, mens de som ligger i andre etasje har egen veranda. VIP-leilighetene er i tillegg utstyrte med aircondition (inkludert i prisen), tv, vaskemaskin og oppvaskmaskin.


Les om leilighetene på Il Borgo di Punta Marana

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map