Hotell i Porto Cervo på Sardinia

Il Colonna Hotel Country & Sporting

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Il Colonna Hotel Country & Sporting er et hyggeligt hotell i typisk sardinsk stil med tradisjonell gæstfrihed. Den lave bygninger ligger fint midt i det grønne landskap. Foruten en god beliggenhed, nær Porto Cervo og havet, oppe ved Costa Smeralda, finnes det store områder å bevege seg på, et vakkert bassengområdet samt både bar og restaurant. Il Colonna Hotel Country & Sporting passer til alle i familien, og her finner du alt du trenger for å få en god ferie.

Sol, bading og fullstendig avslapping

I hjertet av vidunderlige Costa Smeralda, med frodige områder og ruvende fjell i bakgrunnen, ligger dette trivelige hotellet. De lave bygningene bidrar til at hotellet smelter fint inn i omgivelsene sine, og det som kanskje skiller seg mest ut er hotellets to bassengområder der barna også har sin egen del, slik at både store og små kan avkjøle seg på deilige, varme sommerdager. Sardinia er verdenskjent for sitt krystallklare vann og fantastiske sandstrender, og fra hotellet har du flere av øyas vakreste strender innenfor kort avstand, som f.eks. Spiaggia del Principe bare ca. 10 km unna. Den nærmeste stranden ligger bare 1000 meter unna og heter Cala Granu. Som et alternativ kan du benytte deg av hotellets shuttlebuss som frakter deg til strendene ved Pevero, ca. 3 km unna.

Les mer om Il Colonna Hotel Country & Sporting

Spill bordtennis med Familien eller lei en båt og utforsk kysten

Store, udendørs områder og mange bekvemmeligheter gjør at Il Colonna Hotel Country & Sporting er populært blandt sine gjester, Ikke minst blandt barnefamilier. Her kan du nemlig få "gjort mye" ta et slag tennis, spille fotball, volleyball eller bordtennis. Hvos dette ikke er tilstrekkeligt, kan du altids få svettet ordentlig nede i treningsrommet, eller hvorfor ikke begi deg ut på et spenende eventyr langs kysten til fots eller på hjul. Til de minste finnes det en legeplass og det er litt aktiviteter på hotellets miniklubb for barn mellem 5 og 12 år (6 dager i uken mellom kl. 10:00 og kl. 12:30, og mellom kl. 16:00 og kl. 18:00, med forbehold om endringer).

Andre populære aktiviteter er å leie en båt og se kysten fra havsiden. Her finner du naturligvis havbasseng og ettersom vannet er krystalklart, egner det seg utmerket til både snorkling og dykking.

Nyt lokale spesialiteter og gode viner

Innen eller etter maten kan du slappe av med noe godt å drikke i baren, La Piazzetta. Baren er åpen mellom kl. 10:00 og midnat, om kvelden blir den til en hyggelig pianobar. Det gir deg mulighet til å nyte myk musikk sammen med en cocktails. En deilig måte å slappe av på en lun sommerkveld.

Velger du å spise på hotellet finnes det en restaurant, Colonna, som serverer tradisjonel le og smakfulle nasjonale som internasjonale retter. Du kan faktisk å ta alle dine måltider her, Hvor de også byr på frokost og lettere frokoster. Maten nyter du på Colonna terrasse med utsigt over bassenget. Til maten smaker det alltid godt med et glass vin, du har et rikt utvalg av viner å velge mellom.

Hvis du ønsker å spise ute, er det mange spenende alternativer å velge mellom. Du befinner deg jo tross alt på et av Sardinias mest kejnte og populære steder.

Slapp av på terrassen

Det er totalt 106 rom på Il Colonna Hotel Country & Sporting, som alle er innredet etter den sjarmerende lokale stil som er så vanlig på Sardinia. Du kan velge mellom ulike romtyper, som vender mot hagen eller bassenget. Alle er utstyrt med aircondition, satellitt-TV, safe, telefon, minibar og bad med dusj.

Les om rommene på Il Colonna Hotel Country & Sporting

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map