Hotell i Porto Cervo på Sardinia

Hotel Petra Bianca

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Koselig uteplasser og vakkert bassengområdet er noe du kan nyte her, sammen med godt forberedte retter fra hotellets restaurant. Du har også en strategisk beliggenhet og kan oppdage nord Sardiner klipper og fantastiske strender. Rommene er pent innredet og alle har den komfort du trenger for et hyggelig opphold, men det beste er trolig den vakre utsikten over bukten i Cala di Volpe.

Nyt både mat og vakker utsikt

Hotel Petra Bianca er et komfortabelt hotell som ligger grønt plassert ca. 700 meter fra vannet og siden det er på et mindre nivå, har du en fin utsikt over den vakre kystlinjen. Fra restaurantens takterrasse kan du nyte disse utsiktene, særlig om kvelden når solen går ned er det en glede å sitte med et glass vin og se på opplyste båter, forankret i bukten, som regnes som en av Costa Smeraldas vakreste. Maten som serveres er tradisjonell, du har et godt utvalg av viner og drinker å velge mellom. Aperitiffen før maten og drinken etter kan du nyte på terrassen i de komfortable sofaer som er utplassert og det spilles lett musikk. Selv her kan du skimte det intense blåe havet og luksusyachter.

Les mer om Hotel Petra Bianca

Slapp av på soldekket

Hotellets beliggenhet betyr at du har flere alternativer på hvordan du ønsker å tilbringe dagen. Du kan besøke noen av Costa Smeralda mest berømte severdigheter, bruke en hel dag på å finne de beste strendene eller bare slapper av ved bassengkanten. Hotel Petra Biancas fine bassengområdet er vendt mot havet, rundt er det plassert solsenger og parasoller. I ryggen har du hotellet, foran deg blomster, planter og som nevnt kysten. Det er også et basseng for de yngste gjestene, hvor de kan plaske av seg når varmen blir for åpenbar. Når du føler at havet og stranden lokker kan du henvende deg i resepsjonen. Hotellet har nemlig en "privat strand" og en buss som tar deg frem og tilbake uten noen ekstra kostnader i høysesongen. Men du har flere flotte sandstrender med ulike størrelser i nærhet, som for eksempel, Spiaggia di Liscia Ruja, som ligger ca. 6 km unna og enda et par kilometer unna ligger Spiaggia di Petra Ruja.

Ta hyggelige dagsturer

Siden Hotel Petra Bianca er strategisk plassert nær den berømte Porto Cervo, kan du herfra ta mange fine turer. I Olbia, som ligger ca. 24 km syd for Hotel Petra Bianca, finner du alt mellom himmel og jord, passer godt om du er i handle humør. Føler du for å prøve deg på skjærgådslivet, kan du hoppe på en av båtene som har halv-eller heldagsutflukter rundt kysten og til La Maddalena. Vi anbefaler, om du har mulighet, å gå på en tur der du får oppleve det som Sardinias er mest kjent for, nemlig sin fantastiske krystallklare vann og hvite sandstrender, som i Karibia. Tar du opp mot Santa Teresa Gallura, som er en koselig liten by oppe på en høyde, kan du t.o.m ta fergen over til Korsika og pittoreske Bonifacio. Er du av den aktive reisende, kan du ta flotte fotturer og sykkelturer i området, begi deg til det lille treningsstudioet, spille tennis eller ta en runde golf på Pevero Golf Club som ligger et par kilometer unna. Noen aktiviteter er utenfor hotellet, og mot et gebyr.

Myke farger og smakfull innredning

Hotellet har 48 rom i forskjellige kategorier fordelt over to etasjer, de fleste av disse er dobbeltrom. De er smakfullt innredet i en "lett" sardinsk stil og da mener vi at du kan legge merke til at du er i Sardinia uten å bli altfor betydelig, i form av farge, form og mønster. Du kan velge rom med utsikt over hagen/åsene eller havet, noen av rommene har utsikt over bassenget. Superior-rommene er ca. 18 m². To enkeltsenger er tilgjengelig på forespørsel. Fasilitetene er: aircondition, Wi-Fi (mot avgift), satellitt-TV, minibar, safe og bad med hårføner, dusj eller badekar.

Les om rommene på Hotel Petra Bianca

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Petra Bianca

Les personlige anmeldelser av Hotel Petra Bianca som ligger på Sardinia. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Petra Bianca. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Hotel Petra Bianca

Les mer
 
search map