Feriebolig i Orosei på Sardinia

Residence Gli Ontani

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Residence Gli Ontani ligger ved Cala Liberotto, en kystlinje hvor vakre steiner danner små bukter med fine sandstrender. Perfekt for deg som elsker å svømme og nyte sola. Fra Residence Gli Ontani er det ca. 1,4 km til nærmeste sandstrand. Men ettersom du er på Sardinia, er det et vell av gode strender i nærheten du kan velge mellom. Hvis du vil la bilen stå, kan du alltid bruke lokalbussen. Sentrum ligger bare 200 meter unna.

Et sted med flere fasiliteter

I tillegg til flotte svømmerturer i det fantastiske havet, kan du ta en "hjemmedag" ved bassenget. Her kan du velge mellom to flotte bassenger, med barnebasseng, hvor du kan sole deg fra morgen til kveld.

Residence Gli Ontani er ganske stor og består av fem avdelinger med totalt 146 leiligheter samt en avdeling med hotell. Her er det ikke bare resepsjon, men også en veldig praktisk bar og restaurant. Det er også et grillområde, som gjestene setter pris på, samt vaskeri. Det er en parkeringsplass og dekket parkering, sistnevnte skjønt mot et gebyr.

Les mer om Residence Gli Ontani

Her trives barna

Som sagt er dette et sted som passer til hele familien, og spesielt for barna. Her kan du spille tennis, biljard og bordtennis. Det er også en lekeplass med spillrom og miniklubb for de minste.

Som voksen kan du leie en sykkel og utforske omgivelsene på to hjul, eller gå på vakre turer. Du kan prøve karaoke eller bare slapp av med underholdningen som er på stedet.

Nydelig balkong eller terrasse

Leilighetene er pent innredet og har en TV, telefon, hårføner, mikrobølgeovn og en romslig balkong eller terrasse med bord og stoler samt aircondition, som kan brukes mot betaling. Hvis du foretrekker å bo på et hotell, kan du bl. a. velge et dobbeltrom eller tremannsrom med balkong.

Leilighetene på Residence Gli Ontani

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Pedraladda

Castelsardo, Sardinia

Agriturismo Guparza

Posada, Sardinia

Horse Country Resort

Arborea, Sardinia

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært på Sardinia

search map