Feriebolig i Olmedo på Sardinia

Agriturismo I Vigneti

Egen avling Restaurant Resepsjon Rom i andre etasje En av leilighetene Terrassene til de to rommene i andre etasje
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Agriturismo I Vigneti ligger i landlige omgivelser, pent innbygget blant vingårder og passer for deg som lengter etter en fredelig ferie på landsbygda. Ettersom det er et utendørs svømmebasseng, sikrer du sjansene for å få sol. Det som kan skille seg ut fra mengden, er at du kan velge overnatting i rom, leiligheter eller villa.

Palmer og vingårder nær strender

Agriturismo I Vigneti ligger flatt og fredelig til, omgitt av vinmarker og et frodig landskap. Palmene i hagen gir stedet dets Syden-følelse, og den møblerte verandaen er som skapt for late dager med en god bok i solen. Til tross for den landlige idyllen, har du nærhet til Sardinia sine fantastiske strender. På ca. tjue minutter kommer du til Algheros strand (ca. 16 km) hvor du kan svømme i krystallklart vann. Med andre ord, en perfekt kombinasjon.

Les mer om Agriturismo I Vigneti

Basseng og lek i grønne omgivelser

Svømmebassenget ligger avskjermet til bakerst i hagen og er omkranset av solsenger og parasoller. Barna kan boltre seg på det store området og lekeplassen. Det er også en overbygd parkeringsplass, som ligger ved bassenget. Agriturismo I Vigneti har en restaurant, men denne er åpen til middag seks ganger i uken, kun på forespørsel og med minst 8 personer booket. Det vil si, de åpner ikke restauranten for bare to personer. Noen ganger er det bryllup og andre arrangementer som matlagingskurs på gården.

Mange overnattingsmuligheter

Alle rom og leiligheter ligger i separate bygninger fra hovedbygningen nede ved bassengområdet. Med unntak av mini-villaene som ligger ca. 200 meter unna. Hvis du vil ha et kort opphold eller bare vil nyte dagen, så anbefaler vi at du velger et rom. Hvis du vil ha et lengre opphold, eller bare ha muligheten til å lage mat selv, anbefaler vi leilighetene. Til slutt, hvis du reiser flere sammen og vil ha noe mer bortgjemt, velg en villa for 5 personer, som ligger ca. 200 meter unna. Noen av terrassene er direkte knyttet til boligen.

Leilighetene på Agriturismo I Vigneti

Enkeltrom

De fire rommene ligger i en separat bygning like ved bassenget. De ligger i første etasje og har alle egen møblert veranda. Alle rommene er utstyrte med aircondition, en liten lcd-tv med italienske kanaler, et lite kjøleskap og et bad med toalett og dusj.

Dobbeltrom

De fire rommene ligger i en separat bygning like ved bassenget. De ligger i første etasje og har alle egen møblert veranda. Alle rommene er utstyrte med aircondition, en liten lcd-tv med italienske kanaler, et lite kjøleskap og et bad med toalett og dusj.

Toromsleilighet m. 1 soverom

Disse fire leilighetene ligger alle i første etasje i to forskjellige bygninger i nærheten av bassenget. De er ca. 38 m² store og består av et soverom med dobbeltseng og mulighet for én ekstra oppredning. Utover det er det et spisekjøkken med spisebord, kjøleskap, fire gassblusser og mikrobølgeovn, samt et bad med toalett og dusj. Standarden er pen og enkel. Begge leilighetene har aircondition, en liten lcd-tv med italienske kanaler og en liten møblert veranda i tillegg til en stor fellesterrasse.

Villa

Disse to treroms-villaene ligger ca. 200 m unna, og det er lett å komme seg hit til fots, men dere kan også kjøre hele veien og parkere foran. Hver villa er ca. 85 m² stor og ligger midt blant vinmarkene og fikentrærne. Hagen er innhegnet og består av plener, utedusj, soldekk og overbygd terrasse med grill. Selve villaen består av to soverom (et med dobbeltseng og et med to enkeltsenger) og stue med sofaer, tv og mulighet for ekstra soveplass til en femte person. Utover det er det et kjøkken med spiseplass, fire gassblusser, mikrobølgeovn og stort kjøleskap/fryseboks, samt et bad med toalett og dusj. Det er direkte utgang til hagen/terrassen fra stort sett alle rom, og ellers er villaen utstyrt med aircondition og lcd-tv med italienske kanaler.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map