Olbia, Sardinia Olbia Flyplass

Olbia Costa Smeralda flyplass på Sardinia
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Flyplassen i Olbia er porten til Sardinias vakre strender

Olbia Flyplass, også kjent som Costa Smeralda Flyplass (flyplasskode OLB), da den ligger ut mot Sardinias vakre, nordøstlige kyst med samme navn, og det er her du finner mange av de vakre strendene som Sardinia er kjent for. Flyplassen brukes primært til sesongflyvninger og av feriegjester som kommer for å nyte det søte liv på Sardinia med nydelige badestrender og kulinariske opplevelser.  

Flyselskaper

Det primære flyselskapet i Olbia er det italienske Meridiana, men utover det benytter en lang rekke store og små internasjonale flyselskaper seg av sesongflyvninger, blant annet lavprisflyselskaper som Norwegian, Vueling og easyJet.

Flyruter

Det store utvalget av flyselskaper, særlig i sommersesongen, betyr at det til tross for flyplassens beskjedne størrelse er gode muligheter for å fly hit fra Norge, eventuelt med en mellomlanding.

Lokal transport

Flyplassen har bussforbindelser til Olbia by, som bare ligger 4 kilometer unna. I høysesongen er det også videre forbindelser til mange andre byer og populære feriemål som Cagliari, Nuoro og Santa Teresa di Gallura. Bussene finner du 50 meter fra ankomsthallens utgang. Taxi finner like utenfor ankomsthallen.

Bilutleie

I ankomsthallen er det et stort utvalg av bilutleieselskaper. Du finner både kjente internasjonale utleiere som Avis, Hetz og Europcar, men også mange lokale selskaper. Vil du sammenligne priser og være sikker på å få en bil i ønsket størrelse, er det en god idè å bestille hjemmefra.

>>Bilutleie på Olbia Flyplass.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
search map