Ferieovernattinger i Olbia

Fyrtårnet ved innseilingen til Olbia
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Olbia ligger på den nordøstlige delen av Sardinia og er porten til den vakre og ettertraktede kyststrekningen Costa Smeralda. Olbia er også områdets viktigste knytepunkt for transport, da det går faste ruter med bilferger til Genova, Livorno og Civitavecchia nord for Roma - samt en internasjonal flyplass em>Aeroporto Olbia Costa Smeralda Geasar (OLB). Det går også tog til blandt annet Golfo Aranci og Cagliari. Selve Olbia by, som huser en befolkning på ca. 60.000 har både et rikt handelsliv, mange restauranter og noe historiske monumenter, som f.eks det arkeologiske museum og basilikaen San Simplicio fra 1100-tallet, men byen er i seg selv hverken en utpreget ferieby eller et utfluktsmål blandt turister.

Bestill ferieovernattinger i Olbia

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Olbia og ellers på Sardinia. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært på Sardinia

search map