Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Lanusei

Ønsker du å bo i et område hvor temperaturene er behagelige også på sommeren, er den lille byen Lanusei et godt valg. Lanusei er, sammen med Tortolí, hovedbyene i området, og ligger på ca. 600 meters høyde, midt i Ogliastra. Med Lanusei som utgangspunkt kommer du deg enkelt til andre byer i nærheten. Du bruker kun få minutter i bil til Gennargentu, hvor landskapet er preget av raviner, elver og vakre grotter. Du kan også velge å besøke området med Il trenino Verde (det grønne toget), som går mellom Mandax i innlandet og Arbatax på øyas østkyst. Denne turen er 160 km hver vei.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Tortolí

Tilbring ferien ved en vakker kyststrekning med lange sandstrender, som her og der brytes av karakteristiske rødlige klipper, som sammen med azurblått hav utgjør et overveldende syn. 2 km sør for byen finner du stranden Lido di Orri, som sammen med havnen og flyplassen Arbatax, gjør Tortolí til en populær og godt besøkt by.

Les mer om Ogliastra

Jerzu

Ønsker du å finne opprinnelsen til den berømte, fyldige vinen Connonau, reis til Jerzu. Jerzu er jordbruksland og ligger som en panoramisk terasse mellom havet og fjellene. Fra byen 422 m.o.h. kan du nyte en fantastisk utsikt. Er du historieinteressert er det verdt å vite at det i Jerzu er funnet nuraghi (tårn) samt de berømte domus de janas (en form for gravplasser) etter romerne.

Vinfest

Hvert år, den første søndagen i august, kan du på Jerzu's tradisjonelle vinfest prøvesmake tradisjonelle produkter som Pane Coccoi og gode oster som passer glimrende til Cannonauvinen.

Sjul teksten
 
 
search map