Hotell i Lotzorai på Sardinia

Agriturismo I Mandorli

Bo i deilige, landlige omgivelser tett på kysten Du kommer til å elske bassenget Oliventrær, rosmarin og mange andre grønne gleder Sauebjellene skaper en stemningsfull lydkulisse Trappen fra parkeringsplassen opp til Agriturismo I Mandorli
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Vi ønsker velkommen til Agriturismo I Mandorli. På dette vakre matstedet tilfredstilles ikke bare matlysten, men også din indre turelsker. Her kan hele familien kose seg i både bassenget og barnebassenget. Og bare 8 km herfra ligger de nærmeste sandstrendene ved Santa Maria Navarese. Kom og spis og plask!

Basseng med panoramisk utsikt

Landskapets bassengområde er veldig innbydende. Herfra kan man se utover hele landskapet med fjellene i bakgrunnen og på kveldene når bassenget er pent opplyst kan man til og med se lyset fra fyrtårnet nede i Arbatax. Bassenget har en viss størrelse og det er også barnebasseng, boblebad, dusj og toaletter.

Les mer om Agriturismo I Mandorli

Genuint matsted

Agriturismo I Mandorli er kjent i lokalmiljøet for sitt kjøkken. Rettene kan variere fra ravioli og mange andre pasta og kjøttretter av både lokal og italiensk opprinnelse. Man kan bestille halvpensjon som betales direkte på stedet eller bestille den store lokale middagen/lunsjen (spør ved ankomst). Alternativt kan man naturligvis også spise à la carte, samt bestille noen lette retter til lunsj ved bassenget. Råvarene kommer for det meste fra gården deres med produksjon av bla. viner, olivenolje, grønnsaker og pecorino-ost fra sauene som holder til foran hovedbygningen. Sauene hjelper til med å skape en landlig stemning, spesielt når man kan høre bjellene helt inn i restauranten. Samme restaurant benyttes både til frokost og lunsj. Restauranten er også åpen daglig til lunsj - med unntak av mandag og tirsdag. Om kvelden kan du delta i en stemningsfull aperitivo før middagen, der det mot et engangsbeløp serveres spritz, vin og hjemmelagde delikatesser.

Et ekte landsted

Her blir ikke landskapet grønnere, luften blir ikke renere og høyden mot himmelen blir ikke høyere. Når man forlater hovedveien på vei til Agriturismo I Mandorli, så er den siste 1 km på en grusvei, hvor det anbefales å komme i dagslys. Det er gratis parkering nede foran eiendommen og deretter en utvendig trapp opp til restauranten og rommene. Du kan også kjøre bak opp til hovedveien og laste av bagasje.

Rommene på Agriturismo I Mandorli

Dobbeltrom (classic)

Disse 11 rommene ligger i flere bygninger rundt hovedbygningen. De ligger enten i første etasje eller i andre etasje og alle har terrasse. De har aircondition, Wi-Fi, et lite kjøleskap og bad med toalett, hårføner og dusj.

Dobbeltrom (superior)

De to Superior-rommene med terrasse er mer romslige og har en høyere kvalitet enn Standard-rommene. De har et marmorbad med toalett, dusj og hårføner. De ligger i første etasje og i nærheten av bassenget. Ett rom er egnet for fem personer og består av to rom og det andre rommet er egnet for tre personer - to voksne og ett barn.

Dobbeltrom (classic) m. ekstraseng

De to rommene ligger enten i første- eller andre etasje og har balkong eller terrasse. De har aircondition, Wi-Fi, et lite kjøleskap og bad med toalett, hårføner og dusj.

Juniorsuite

Suiten ligger i 1. etasje med panoramaterrasse med bord og stoler. Den består av et romslig dobbeltrom, dobbel sovesofa, bord og stoler og bad med toalett, dusj og hårføner. Suiten har aircondition.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Agriturismo I Mandorli

Les personlige anmeldelser av Agriturismo I Mandorli som ligger på Sardinia. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Agriturismo I Mandorli. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 15 anmeldelser fra Agriturismo I Mandorli

Herlig sted!

Tilbragte 4 netter på I Mandorli og vi er veldig fornøyde! God velkomst og veldig fine rom som ble rengjort hver dag. Ekstra pluss for at det var et lite kjøleskap på rommet som man kunne oppbevare drikke osv. i.

Veldig fint bassengområde med fine deler for begge våre barn (2 og 6 år). Gode solsenger og god plass til å sole seg på. Hadde satt pris på om det var mulig å kjøpe drikke og snacks ved bassenget. Hadde ikke behøvd å være noe spesielt, kanskje bare vann, øl, chips.

Vi spiste middagspakken hver kveld som bestod av en kald forrett (ost, melon/skinke eller lignende), pasta, kjøttrett med tilbehør (f.eks. grillet kotelett) samt sorbet eller frukt til dessert. Husets vin var også inkludert og det kostet 25 euro per person og kveld, noe som var rimelig. Dessverre var rødvinen ikke noe særlig, men man kunne kjøpe flasker av annen vin om man ville. Middagen ble servert fra kl. 20:00, noe som var litt for sent for vår minste og det var vanskelig å få noen barnepasta tidligere enn det. En kveld lyktes vi i å få en tallerken til rommet kl. 19. Frokosten var totalt sett veldig bra!

God beliggenhet på resorten om man vil kjøre ned til havet. Fin strand ca. 15 minutter unna.

Vil advare om hundene som vokter sauene. En morgen da jeg skulle jogge ble jeg skikkelig skremt. Skjedde ingenting, men vil likevel advare slik at man tar det rolig forbi sauebeitet dersom sauene er der.

Totalt sett et veldig bra sted!

Les mer

Tranquility - ro i meget vakre omgivelser

Utrolig vakker utsikt fra altanen vår.
Meget fredelig sted med lekker mat - rolig bassengområde.

Les mer

Den vakreste lille oasen

Gården ligger vakkert til i et grønt paradis av blomster og urter med fjellutsikt. Fin rom og vakkert bassengområde. Nydelig stille og rolig atmosfære. Maten (middag) var i år desverre ikke like bra som i fjor. Vinen var desidert udrikkelig (og vi er ikke pysete). Frokosten slutter allerede kl. 9,15, som er ganske tidlig når kveldsmenyen først er ferdig. ca. 22:30 - spesielt for barn. Men alt annet er fint på dette stedet som vi besøkte for andre gang i år.

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo I Mandorli

Les mer

Fantastisk!

Vakkert, rolig og perfekte menyer! Reis dit!

Les mer

Veldig vakkert og koselig

Vi hadde noen gode dager her - koselig rom, god mat, god atmosfære, flott bassengområdet (både små og store barn ) og en virkelig vakker utsikt over dalen og fjellene. Vi kan absolutt anbefale andre å besøke dette stedet hvis du trenger fred og avslapning i vakre omgivelser. Våre barn elsket også stedet .

Les mer
 
search map