Hotell i Isola Rossa på Sardinia

Hotel Relax Torreruja Thalasso & SPA

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

At Hotel Relax Torreruja Thalasso & SPA er så populært er lett å forstå og hotellet er faktisk et av våre egne favoritter på Sardinia. Beliggenheten er ypperlig med havet like ved og gangavstand ned til det lille fiskerleiet. Her er det to restauranter å velge mellom, samt to barer den ene ligger nede ved bassengområdet.

Fred og ro med et romantisk preg

Selv om om alle er velkomne, store som små, egner dette hotellet seg best for et voksent publikum, da vi synes det er et romantisk hotell - romantisk fordi du her kan koble av og virkelig nyte sol, bading og hverandres selskap.

Her finner du et fint bassengområde som vender ut mot havet, men det beste av alt er de små solstedene like ved hotellet. Utvalgte plasser der du har solsenger og treplattformer blant klipper og busker, en del uten innsyn. Hvis du foretrekker sandstrand ligger det en knappe 200 meter unna, og enda en ca. 800 meter fra hotellet, kalt La Marinedda. Det krystallklare vannet, som Sardinia er så kjent for, strekker seg så langt øyet rekker.

For deg som setter pris på god mat

Det er to restauranter på hotellet, Tramonto Rosso (den røde solnedgangen) som serverer en buffét uten like, og Sotto le Stelle (under stjernene) som du finner oppe på taket og som tilbyr à la carte-meny. Tramonto Rossos utvalg varierer daglig og her finner du noe for alle, i rikelige mengder. Mot et lite tillegg (betales på stedet) kan du bli servert oppe på takterrassen, Sotto le Stelle, med levende lys på bordet og en vidunderlig utsikt over havet. Her kan du nyte solnedgangene til det fulle. Vi vil poengtere at kvaliteten på maten er den samme i begge restaurantene, altså svært høy!

Spis lunsj ved bassengkanten

Det er ekstra behagelig å ha en bar nært bassenget, som serverer både gode drinker og lette måltider. Her kan du bestille pizzaer, pastaretter og kalde retter typiske for Middelhavet. Hvis du føler for å variere litt i matveien kan du traske ned til den lille havnen der du finner et par alternativer. Om ikke annet er det godt med en avslappende spasertur langs havet.

En dag til sjøs - en dag på land

Beliggenheten her på øyas nordlige del gjør at du ikke behøver å kjede deg. Du kan blant annet utforske flere ulike strander, noe som nesten er et must da Sardinia tross alt er et badeparadis. Du kan også f.eks. leie en gummibåt med motor og selv suse rundt langs kysten eller bli med en organisert båttur ut i skjærgården.

Hvis du er ute etter litt mer liv og røre kan du besøke Santa Teresa in Gallura (ca. 47 km unna), der finner du en del butikker og kan ta fergen over til Korsika. Eller hva med å kjøre sørover til Alghero, en liten perle der du kan spasere i smale gater. Det er mye å se og gjøre på Sardinia, så når og hvis du føler for å finne på noe, men vet ikke helt hva, kan du alltid høre med personalet som gjerne deler tips og råd. Du kan selvsagt også "bli hjemme", ta det rolig og kanskje besøke hotellets spa-avdeling der du har badstue, tyrkisk bad, treningsfasiliteter, oppvarmet saltvannsbasseng og kan bestille ulike behandlinger.

Litt mer om Hotel Relax Torreruja Thalasso & SPA

For deg som ønsker glutenfritt er det bare å gi beskjed når du bestiller hotellrommet ditt, dette hotellet ansees nemlig for å være et av de beste på øya når det kommer til glutenfri kost. Hvis du er glad i musikk kan du slå deg ned ved pianobaren etter maten og nyte den levende underholdningen som tidvis arrangeres på stedet. For å få gratis Wi-Fi kan du bevege deg opp til resepsjonen. Og for deg som liker tennis er det mulig å leie en bane ca. 150 meter unna. Like i nærheten er det også mulig å leie pedalbåter, dykke og snorkle.

Rom i typisk sardisk stil

Det er totalt 124 rom og vi kan tilby deg overnattinger i svale dobbeltrom med en behagelig innredning i sardisk stil. Alle rommene er utstyrte med aircondition, tv, safe, minibar, badekåper, hårføner og strandhåndklær.

Les mer om Hotel Relax Torreruja Thalasso & SPA

Les om rommene på Hotel Relax Torreruja Thalasso & SPA

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Relax Torreruja Thalasso & SPA

Les personlige anmeldelser av Hotel Relax Torreruja Thalasso & SPA som ligger på Sardinia. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Relax Torreruja Thalasso & SPA . I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Relax Torreruja Thalasso & SPA

Et overnattingssted utenom det vanlige

Vi hadde en helt fantastisk uke. Vil man bo uten mengder av turister og ikke behøve å slåss om solsengene er dette stedet man skal bestille. At man også får mat og ekstremt god service ødelegger ikke heller. Du går inn til byen Isola Rossa på 2 minutter. Det er 2 strender og koselige restauranter langs strandpromenaden. Dette var kjempeflott for oss. Men med tanke på den fine middagsbufféten som var ulik hver kveld var det ikke anledning til å spise ute. Vi prøvde masse mat man vanligvis ellers ikke ville smakt på. Det var derimot koselig å avslutte dagen med en drink ved havet. Hotellet har også en bar ved bassenget som spiller live musikk hver kveld, koselig avslutning. Det er et deilig kaldt saltvannsbasseng og alltid nok solsenger. Det er også solsenger ved klippene som ligger atskilt og koselig til. Vi leide bil og dro på halvdagsturer, noe vi virkelig anbefaler. Costa Paradiso er deilig å bade i ved en koselig bar. Der er du virkelig alene som turist. Stintino er et must å se til tross for masse turister. Vær der i 9-tiden og be hotellet bestille solsenger i forkant. Alghero er koselig å bruke en halv dag på (masse svensker og folk). Vi dro til Castelsardo på lunsjeventyr en dag. Vi var superfornøyde med vårt opphold og med In-Italia som vanlig. De kan Italia og vet hva de snakker om.

Les mer

Flott opphold

Anlegget er godt vedlikeholdt, renhold er upåklagelig og service er utmerket.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Relax Torreruja Thalasso & SPA

Les mer
 
search map