Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Rett over tårnet ligger det en stor øy av rød granitt, som byens navn kommer av. Isola Rossa betyr "den røde øy" på norsk. Den vesentlige delen av byen er i dag preget av sommerhus på en eller to etasjer som ligger ned mot den flotte sandstranden. Her finnes mange handlemuligheter, restauranter, barer og en gjestehavn, samt stedet har ikke overflod av turister.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Perfekt for familier på tur

Det er et ideelt feriested for familier og par som søker flotte og rolige omgivelser. Kunstmalere og fotografer kan helt klart finne inspirasjon her på grunn av den sterke kontrasten mellom det utrolig flotte blå hav og den røde granitten byen ligger på, samt det grønne landskapet som kommer opp i landskapet.

Les mer om Isola Rossa

Bestill ferieovernattinger i Isola Rossa

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Isola Rossa og ellers på Sardinia. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Sjul teksten
 
 
search map