Hotell i Golfo Aranci på Sardinia

Hotel Marana

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Sardinia er best kjent for sine vakre sol- og badefasiliteter, og det har du her på Hotel Marana. I tillegg til å ha et utendørsbasseng, kan du enkelt komme deg ned til det krystallklare vannet. Du har også flere flotte utflukter til nydelige strender og fine, små badebyer.

Du kan spise på hotellet

Å spise godt på Sardinia er ingen problem, det er mange gode restauranter rundt øya. Ca. 750 meter fra hotellet ligger en marina, Porto Marana hvor du har en restaurant og en matbutikk. For flere spisesteder kan du dra til Baia Caddinas og Golfo Aranci som ligger ca. 6 km unna eller Porto Rotondo som du har ca. 5 km til. Hvis du vil bli på hotellet er det her en restaurant som serverer både middelhavsmat og internasjonale retter. Drinken før eller etter kan du nyte i baren med utsikt over bassenget.

Les mer om Hotel Marana

Basseng eller sjø

Det største og kanskje det viktigste spørsmålet du sikkert vil spørre deg selv når du er på Hotel Marana, er om det skal være en basseng- eller stranddag. Du kan velge om du vil kaste deg i full lengde i en av solsengene som står rundt bassenget eller de du finner ved sjøen. Eller hvorfor ikke starte dagen med en dukkert i sjøen og avrund dagen med en drink ved bassengkanten.
Du bør ikke glemme å besøke noen av øyas andre strender, og de er det mange av. Eller hvorfor ikke bli med på en av båtturene som er så populære på Sardinia. Personalet på Hotel Marana er mer enn villig til å hjelpe deg med alt du trenger for et så hyggelig opphold som mulig. Barna har noen grønne områder og en liten lekeplass tilgjengelig.

Du bor komfortabelt

Det er 63 rom på hotellet i forskjellige kategorier spredt over tre nivåer. De lyse rommene er tradisjonelt holdt i moderne årgang med mange tredetaljer. De har balkong eller terrasse og er utstyrt med Wi-Fi, aircondition, satellitt-TV, safe og bad med dusj og hårføner. Det er vaskeritjeneste på hotellet og parkering.

Rommene på Hotel Marana

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Marana

Les personlige anmeldelser av Hotel Marana som ligger på Sardinia. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Marana. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Hotel Marana

Les mer
 
search map