Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Golfo Aranci ligger ca 20 km nord for Olbia, og man kommer hit langs den vakre panoramakystveien. Byen er et gammelt fiskeleie, og ligger der av strategiske grunner: Bukten ved Golfo Aranci er nemlig veldig rik på fisk.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Byen har en liten hyggelig fiskehavn og en anløpshavn, hvorfra det går flere ferger til til det italienske fastlandet. Dersom man vil oppleve livet i en riktig fiskerby, samtidig være i nærheten av byer som Olbia, den kjente byen Porto Rotondo og være i overkommelig avstand til Costa Smeralda, så er Golfo Aranci et opplagt valg, og et godt alternativ til en rolig og fredfylt ferie med sol og strand. Området er nemlig kjent for sine flotte hvite sandstrender og et smaragdgrønt hav.

Les mer om Golfo Aranci

Byen har dessuten et fint tilbud av restauranter med både tradisjonelle sardiske retter og internasjonalt kjøkken. Det er både barer og forretninger i byen, men i Olbia er utvalget vesentlig større.

Sjul teksten
 
 
search map