Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hovedbyen Porto Cervo er et mosaikkbilde av luksus, velvære og tykke lommebøker, og yachter så store som ferger ikke er et sjeldent syn nede ved havnen. Oppdag Golfo Aranci, kun 2 mil nord for Olbia flyplass, der dere finner blendende sandstrender og asurblått hav. Porto Rotondo og Baia Sardinia er også verdt å avlegge en visitt eller to med sine deilige strender og sardinske sjarm.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Hvordan finne frem til Costa Smeralda

Olbia flyplass ligger på nordkysten av Sardinia så om dere planlegger å tilbringe ferien i Costa Smeralda-området anbefaler vi å fly hertil. Det er kun snakk om minutter i bilen før dere er fremme ved Costa Smeralda-kysten fra flyplassen. Dersom dere ønsker å ta en rundtur og få sett mer av øyen kan dere enten fly til Alghero eller Cagliari sine flyplasser i sør og skaffe dere en leiebil.

Les mer om Costa Smeralda

En kongelig oppdagelse

Arabiske prins Agha Khan oppdaget området på 60-tallet; før det var Costa Smeralda så godt som ubebodd og bestod stort sett av innbydende klipper, øde strender og noen få lokale fiskere. Agha Khan dannet konsortiet Costa Smeralda sammen med en gruppe medstiftere, og sammen begynte de å kjøpe opp det 5000 hektar-store området, stykke for stykke, til de til slutt eide hele Costa Smeralda slik som vi kjenner det i dag.

For flere år siden var området mest besøkt av mindre grupper bestående av seiliere, heriblandt Fiat-mogulen Agnelli. De seilte hit om sommeren, ankret i de små buktene og holdt fester på deres store yachter eller på stranden. Det var på denne måten at stedet ble mer og mer kjent og har siden fått status som de rikes ferieparadis.

Nyt luksuriøse Porto Cervo

Ta inn utsikten over den turkise bukten fra den berømte Piazzettaen i Porto Cervo og gå dere ville i labyrinten av smug, verandaer og trapper som smyger seg rundt byen. Å vandre langs havnen her på kveldstid er en uforglemmelig opplevelse, spesielt i høysesongen da bukten er full av luksusbåter og yachter og de utallige lysene speiler seg i sjøen. Byen ble bygd for å se gammel og restaurert ut, og arkitekturen er lett gjenkjennelig med sine runde buer, lave bygninger og pastellfargede murer. Her finner dere et stort utvalg av eksklusive merkevarebutikker som Cartier, Prada, Gucci og gullsmeder – meget passende for en jetsetters livsstil.

Velg deres ferieovernatting i Costa Smeralda

Bruk søkemotoren på toppen av siden for å velge blant vårt håndplukkede utvalg av ferieovernattinger i Costa Smeralda på Sardinia. Vi tilbyr både selvbetjente ferieleiligheter og behagelige hotell, alle med sjarmerende beliggenheter nære fabelaktige strender. Alle overnattingsstedene er håndplukkede av våre erfarne reisekonsulenter og inspiseres jevnlig. Vi stiller selvsagt gladelig med råd og tips dersom dere skulle ønske det, bare send oss en email via linken øverst på siden, bruk chat-alternativet til venstre på siden eller ring oss på telefonnummeret til høyre på siden. Vi er her for å sørge for at dere får en bekymringsfri og behagelig ferie i Costa Smeralda.

Sjul teksten
 
 
search map