Feriebolig i Castelsardo på Sardinia

Residenza Le Farfalle

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Her bor du i komfortable leiligheter som kan huse opptil 6 personer og du kan koble av på egen balkong eller terrasse. Du er omgitt av et grønt landskap og bor nært innkjøp og idylliske Castelsardo med sine restauranter og barer. Avkjøl deg i det tilhørende bassenget på varme sommerdager.

Nyt både havet og landsbyen

Ettersom Residenze Le Farfalle har en rolig beliggenhet litt inne i landet, men fortsatt kun 6 km fra kysten, får du en variert ferie der du kan utforske både den vakre kysten og landsbyen, som for øvrig dufter forlokkende av lavendel og timian. Hvis du lengter etter sol og bad og har lyst til å besøke den berømte "Bond-stranden" er det bare å vende snuten mot Spiaggia della Pelosa oppe ved Stintino, ca. 68 km unna. Dette ansees for å være en av øyas fineste strender med sitt klare, turkisblå vann. Og vil du begi deg ut på en sanserik utflukt med utallige vakre og eksotiske motiver underveis kan du kjøre ned til middelalderbyen Bosa, en av Sardinias mest populære, før du kjører opp langs kysten til Alghero.

Du kan også besøke Castelsardo som ligger ca. 10 km unna; en veldig fin og idyllisk liten by, rangert som en av landets vakreste småbyer. Den fargerike byen står i vakker kontrast til Middelalderborgen som troner på toppen av åsen, og det helhetlige bildet skaper en autentisk atmosfære. Her kan du teste det sardiske kjøkkenet på en av byens hyggelige restauranter og avslutte middagen med en god is i hånden mens du spaserer langs de smale gatene og nyter utsikten.

Greit å vite

På grunn av beliggenheten vil vi anbefale å ankomme i bil; det er heldigvis parkering på stedet. Men skulle du ville la bilen stå en dag kan du alltids ta bussen som stopper ca. 300 meter unna og som frakter deg inn til Castelsardo og Sassari, der du finner et enda større utvalg av det meste. Wi-Fi er tilgjengelig, men dekningen er ikke god nok til å takle store nedlastninger som spill og filmer.. Hvis du ikke har med egen sykkel kan du leie på stedet (etter tilgjengelighet selvsagt). NB: Ankomst etter kl.23:30 er ikke mulig.

Du bor i lyse og fine leiligheter

De 28 leilighetene ligger fordelt på to etasjer og har enten balkong eller terrasse. Alle er komfortabelt utstyrte med aircondition, Wi-Fi, tv, vaskemaskin, kjøleskap, mikrobølgeovn, strykejern og -brett, eget bad og hårføner.

Les mer om Residenza Le Farfalle

Les om leilighetene på Residenza Le Farfalle

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Residenza Le Farfalle

Les personlige anmeldelser av Residenza Le Farfalle som ligger på Sardinia. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residenza Le Farfalle. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Residenza Le Farfalle

Fint sted

Fint sted med gode muligheter for avslapping og bading. Man er avhenger av bil hvis man skal se noe av øya eller bare handle.

Les mer

Bedømmelse av Residenza Le Farfalle

Alt var supert!

Les mer

Bedømmelse av Residenza Le Farfalle

Les mer

Bedømmelse av Residenza Le Farfalle

Les mer
 
search map