Hotell i Castelsardo på Sardinia

Hotel Pedraladda

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

At sol og strandferie er i fokus når ferien går til Sardinia er en selvfølge for mange, men det kan være vanskelig å finne overnattingsteder i nærheten av en ekte by, som også ligger på kysten. Men det gjør pittoreske Castelsardo, som absolutt er verdt et besøk, og på Hotel Pedraladda er du bare 600 meter unna.

Nydelig utsikt over Asinarabukten

Fra hotellets nydelige og store solterrasse, hvor det er anlagt et svømmebasseng (13 x 20 m), med barnebasseng, solsenger og parasoller, har du utsikt over den sjarmerende byen og Asinara bukten. Sjøen ligger like nedenfor. Foretrekker du å nyte solen på stranden er det mulig å kjøpe strandservice (solsenger og parasoll) på stedet.

Hotellet har en lobby hvor du også finner resepsjonen. Det er en bar hvor du kan kjøpe forfriskninger og snacks hele dagen, samt to restauranter å velge mellom. La Terrazza serverer a la carte og du kan nyte maten under åpen himmel, avhengig av været - derav navnet La Terrazza. Den andre restaurant heter Pedraladda og er åpen 7 dager i uken. Her tilbys buffé med retter fra det regionale kjøkken, men også fra resten av Middelhavet.

Les mer om Hotel Pedraladda

Underholdning for alle

I høysesongen -fra rundt midten av juni til midten av september- arrangeres diverse former for underholdning på hotellet: acqua-dance, latinamerikansk dansekurs, miniklubb for barn over 3 år og kveldsunderholdning med musikk og show.

Ny dag-ny strand

Det er mye å se og gjøre i Sardinia, men fremfor alt er det mange flotte strender å velge mellom. Hvis du foretrekker å la bilen stå, er det en bussholdeplass rett ved hotellet. Hvis du trenger tips og råd om hva du kan oppleve i området, kan du henvende deg i resepsjonen, som vil gjøre sitt ytterste for å hjelpe deg.

Komfortable rom i sardisk stil

Hotellets 112 rom har alle telefon, satellitt-TV, minibar, aircondition og bad med toalett og dusj, samt hårføner. Betaler du litt mer er det mulig å få rom med balkong mot havet. Mot et tillegg kan du benytte hotellets Wi-Fi ved resepsjonen.

Les om rommene på Hotel Pedraladda

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map