Hotell i Cannigione på Sardinia

Villa del Golfo Lifestyle Resort

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

I tillegg til hyggelig personale og flere fasiliteter som bidrar til et fint opphold kan du velge mellom fem ulike romtyper, derav to tilbyr en deilig, egen terrasse og privat basseng. Da hotellet ligger i et kupert landskap har samtlige rom uteplass og havutsikt, noe som settes høyt på listen hos mange av våre gjester.

Nyt god mat og fine solnedganger

Hotellet består av flere bygninger og i hovedbygningen finner du den innbydende lobbyen og resepsjonen. En trapp opp og du kommer til det herlige utendørsbassenget der får en fin utsikt over havet og kysten. Her er det både solsenger og parasoller tilgjengelig og en bassengbar som forsyner deg med gode drinker og lunsj-retter du kan innta i skyggen mens du sitter i noen av de komfortable sofaene som står utplasserte rundt bassenget. Hotellet har også egen restaurant, MiraLuna, som serverer gode retter fra Middelhavet, og ikke bare smaker maten og drikken godt, for alt er en fryd for øyet i tillegg til smaksløkene. Hvis du har lyst til å prøve sardiske spesialiteter kan du besøke hotellets andre restaurant, Agriturismo La Colti, som ligger ca. 4,3 km unna. Hør med resepsjonen så hjelper de deg med alt det praktiske. Og for enda mer variasjon kan du alltids spasere bort til Cannigione der du kan velge mellom flere spisesteder.

Les mer om Villa del Golfo Lifestyle Resort

Gå ikke glipp av Sardinias fantastiske bademuligheter

Sardinia er kjent som "Europas Karibia" og det med god grunn for her er vannet alt fra krystallklart til asurblått og smaragdgrønt. Fra hotellet til havet er det ca. 150 meter og der har hotellet sin egen, lille del med solsenger og parasoller plassert på en tre-terrasse (benyttes mot betaling). Lengter du derimot etter Sardinias fantastiske sandstrender kan du hoppe på hotellets pendelbuss som helt kostnadsfritt frakter deg til strendene Barca Bruciata Beach. Og skulle ikke dette være nok kan du alltids ta bilen til noen av øyas andre fantastiske strender.

Alltid noe å finne på

Villa del Golfo Lifestyle Resort har, i tillegg til det herlige bassenget, også et spa som heter ArmoniA der du kan ta badstue, tyrkisk bad, koble av i boblebadet eller unne deg en behandling eller to. Hotellet har også en liten gavebutikk, et treningssenter og du kan spille biljard eller bridge om du skulle føle for det. Noe vi kan anbefale er å bli med på båtturene hotellet arrangerer. I tillegg til en herlig dag til sjøs får du oppleve det som øya er mest kjent for, nemlig skjærgården. Ellers er det et hav av aktiviteter å fylle dagen med her, både til lands og til vanns.

Alle rommene har egen uteplass og havutsikt

Det er fem ulike typer rom her og alle har balkong eller terrasse med havutsikt. Velger du å bo i en Superior Suite eller Luxury Suite har du i tillegg et eget, lite basseng. De romtypene som ligger et stykke fra hovedbygningen har mulighet til å få skyss med hotellets golfbil. Samtlige rom er trivelig innredede i typisk sardisk stil både når det gjelder farger og utforming. I hovedbygningen finner du bl.a romtypene Classic Deluxe og Superior Deluxe, og ca. 150 meter fra hovedbygningen ligger rommene Suite, Superior Suite og Luxury Suite. Alle har fasiliteter som aircondition, satellitt-tv, Wi-Fi, safe, telefon, minibar og eget bad med dusj eller badekar, hårføner, morgenkåpe og tøfler. Superior Deluxe, Suite og Luxury Suite har også te-/kaffemaskin og Luxury Suites - som er den mest luksuriøse av romtypene - har dessuten DVD-spiller og radio.

Les om rommene på Villa del Golfo Lifestyle Resort

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map