Feriebolig i Cannigione på Sardinia

Cala di Falco Resort

Bassenget tilhørende leilighetene Bassenget tilhørende hotellet
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

De lave bygningene, arkitekturen som er preget av lokale bergarter, små torgplasser og detaljer i treverk integreres fint i landskapet. Cala di Falco Resort kjenner fredelig og hyggelig, noe som også er takket være at området er delt i tre deler. Dermed kan du velge mellom leilighet og rom, og få akkurat den ferien du ønsker deg.

Bademuligheter for alle

Det er vanskelig å ikke trives her på Cala di Falco Resort, for både unge og gamle. Beliggenheten er som nevnt uslåelig og resorten ligger vakkert til blant frodige planter og med det glitrende havet for sine føtter. Det største bassengområdet er utstyrt med solsenger, parasoller og bar der du kan kjøpe forfriskninger i løpet av dagen, og området er for gjestene som bor på hotell-delen.

Det andre bassenget har også solsenger, og er kun for gjestene som bor i leilighet. Hvis det er plass ved bassenget som tilhører hotelldelen, kan du benytte dette selv om du bor i leilighet, men da mot betaling.

Å, disse vidunderlige strendene...

Sardinia er verdenskjent for sine fantastiske strender og sitt krystallklare vann. Og det beste med Cala di Falco Resort er at du har en sandstrand som nærmeste nabo. I tillegg til at du på egenhånd kan komme deg rundt til øyas mange strender har du også muligheten til å hoppe på resortens shuttlebuss som frakter deg til Mannena-stranden. Du kan også, mot betaling, dra med Delphina Express (motorbåt) på forskjellige turer rundt i skjærgården, og stoppe ved flere av Costa Smeraldas berømte strender. Hva sier du til en ny strand hver dag? På Sardinia er dette fullt mulig! Vi vil bare gjøre oppmerksomme på at barn under 3 år ikke kan bli med på disse båtturene av sikkerhetsmessige årsaker.

Les mer om Cala di Falco Resort

Spis som en konge

Resorten tilhører Delphina-gruppen som er kjent for både høy standard, god service og ikke minst smakfull mat. La Poiana og La Terrazza heter de to restaurantene du kan velge mellom her på resorten. Hvis du har halvpensjon g serveres maten i buffét-form på La Poiana; en veldig god buffét med et stort utvalg. Mot et mindre tillegg kan du spise på La Terrazza oppe på takterrassen med levende lys og panoramautsikt over kysten. Vi anbefaler å bestille bord god tid i forveien da disse plassene er begrensede, og hvis du har spesialkost som f.eks. glutenfritt er det bare å gi beskjed om dette når du bestiller rom/leilighet.

Vi er overbeviste om at uansett hvilken restaurant du velger kommer du til å være mett og fornøyd når du går derfra. Som et alternativ kan du raskt og enkelt spasere bort til noen av de nærliggende restaurantene; den nærmeste ligger knappe 150 meter unna. Cannegiones lille havn ligger ca. 500 meter fra resorten.

Greit å vite

For å gjøre ting litt enklere aksepteres ikke kontanter på stedet. Som alternativ benytter man en type "kredittkort" som fylles med et ønsket beløp ved ankomst, og det som måtte være igjen tilbakebetales ved avreise. Det er gratis Wi-Fi i resepsjonen, baren og ved bassenget. Strandservice er inkludert for deg som bor på hotell. Du som bor i leilighet kan leie på stedet. Bor du i leilighet får du en del ekstrakostnader som du kan lese under avgifter.

Rom og leiligheter med sardisk innredning

Lyse rom og leiligheter med farger og møbler typiske for øya er det som venter deg på Cala di Falco Resort. Alle har sin egen veranda med to stoler og et kafébord. Junior Suiten og Suiten har en åpen stue med sovesofa for et eller to barn. Leilighetene, samt noen av Standard-rommene, har en roligere beliggenhet.

Les om leilighetene på Cala di Falco Resort

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map