Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Byen ble grunnlagt i begynnelsen av år 200. I utgangspunktet var dette en liten fiskeby, men siden begynnelsen av 1900-tallet har den vært et populært reisemål.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Nyt kystlivet

I selve Cala Gonone finner dere to meget flotte sandstrender. Sør for byen ligger den 18 km lange klippekysten som består av imponerende grotter, laguner og små sandstrender. Disse isolerte strendene kan dere kun komme til med båt - enten ved å leie egen gummibåt eller å bli med en av de mange utfluktsbåtene. Den kjente lagunen Cala Luna kan besøkes med bil, og det går trapper ned til den fra parkeringsplassen. Det kan være vanskelig (eller umulig) å finne parkeringsplass midt på dagen i høysesongen, så vi anbefaler å dra hit enten tidlig eller sent på dagen.

Ved Cala Gonone finner dere i tillegg øyas største nasjonalpark, Gennargentu, med blant annet øyas høyeste punkt (Punta La Marmora 1834 m.o.h.) og den imponerende kløfta Gola Su Goruppu - også kalt "Europas Grand Canyon". Her får dere mange muligheter for korte eller lengre spaserturer til klare kilder, vannfall og kløfter.

Les mer om Cala Gonone

Bestill ferieovernattinger i Cala Gonone

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Cala Gonone og ellers på Sardinia. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Sjul teksten
 
 
search map