Cagliari, Sardinia Cagliari Flyplass

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Cagliari Flyplass - offisielt Cagliari Elmas Aeroporto (flyplasskode CAG) - på Sardinias sørkyst, er middelhavsøyens viktigste flyplass. Hvert år tar denne internasjonale flyplassen imot millioner av feriereisende som herfra lett kan fortsette inn til øyens hovedby, Cagliari, men ligger også tett ved noen av Sardinias vakreste strender. 

30. september 2016 - Vær oppmerksom på at vi holder på å oppdatere alle sider med informasjon om flyplasser, så det kan mangle diverse informasjon i teksten nedenfor.

Flyselskaper

Sardinia kalles ofte for Middelhavets vakreste øy og det er ikke overraskende at den fantastiske naturen sammen med de spennende kulturelle og historiske severdighetene har gjort den italienske øya til et populært reisemål. Cagliari Flyplass betjenes derfor i dag av tallrike rute- og charterflyselskaper - både lavprisselskaper som easyJet, Ryanair, Vueling og Airberlin, men også mer tradisjonelle selskaper som SAS, Lufthansa og British Airways.

Flyruter

Du kan fly til Cagliari Flyplass fra en lang rekke europeiske flyplasser - blant annet direkte fra Billund og København. I skrivende stund finnes det ingen direkteruter fra Norge til Cagliari, men med kun én mellomlanding kommer du raskt til Cagliari fra flere av de norske flyplassene. Utover det er det også gode forbindelser fra det italienske fastlandet.

Lokal transport

I 2013 åpnet en ny togstasjon, Elmas Aeroporto, som forbinder Cagliari Flyplass med hovedbyen og de fleste av Sardinias andre store byer. Det kjører normalt tog hvert 20 minutt som bringer deg inn til bysentrum på 5-7 minutter. Du kan kjøpe billetten din på automater i ankomsthallen eller på togstasjonen som ligger 5 minutters gange derfra. Utenfor ankomsthallen finer du også taxiholdeplassen. 

Bilutleie

Bilutleieselskapene er samlet i et område foran terminalen. Her kan du leie alt fra alminnelige personbiler til minibusser. Vil du være sikker på at du får en bestemt biltype og ikke minst den beste prisen, kan det anbefales å bestille leiebilen din hjemmefra.

>> Les mer om bilutleie på Cagliari Flyplass.

Fasiliteter på flyplassen

Har du bruk for kontanter kan du benytte heveautomaten i ankomsthallen. Utover det finner du et bredt utvalg av fasiliteter på flyplassen inklusivt adskillige spisesteder, kaffe- vinbarer. Ved avgangshallen i andre etasje kan du bruke ventetiden før avgang på å shoppe. Her er det adskillige butikker med et bredt produktsortiment - blant annet mange lokale produkter.

Avreiser og ankomster

Få aktuell informasjon om flyavganger, flyankomster og les mer om flyplassen på den offisielle hjemmesiden her. 

Adresse

Cagliari Elmas Airport
Localita Aeroporto
09030 Elmas, Sardinia, Italia

Flyplasskode CAG

Se flyplassens beliggenhet på kart.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
search map