Feriehus og hoteller i Cagliari

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Finn mange muligheter for underholdning

Siden dette er Sardinias største by vil du her finne et rikt kulturliv og mye du kan se og gjøre. Her vil du finne teater, ballett, utendørs konserter i sommermånedene, samt mange koselige restauranter hvor du kan spise fersk fisk. Du vil også finne mange butikker som har noe for enhver smak.

Paradisstrender

Hele den sørlige kysten er full av hvite sandstrender i forskjellig form og størrelse, med et fantastisk turkist vann. De fleste strendene her er langgrunne, så det er velegnet for barn. Poetto-stranden er ikke langt fra sentrum, og dette er regnet for å være en av de vakreste strendene i Sardinia. I nærheten finner du også Villasimius og Costa Rei (øst for byen) og vest for byen ligger Santa Margherita di Pula og Chia.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Inngangsport til Sardinia

Cagliari fungerer som en inngangsport til Sardinia med sin flyplass og havn, hvor flere ferjer fra fastlandet anløper. Du kan også bruke byen som en base dersom du vil kombinere by- og strandferie. Vi anbefaler at du leier en bil når du kommer hit, for å gi deg størst mulig frihet til å utforske den fantastiske øya.

Velg din ferieovernatting på Sardinia

Du kan velge blant våre håndplukkede overnattingstilbud som inkluderer villaer og leiligheter, B&B og hoteller på Sardinia. Kontakt gjerne våre erfarne reiseeksperter for tips om hvor det er best å bo, eller bla igjennom vårt utvalg og velg det som passer best for deg.

Les mer om Cagliari

Sjul teksten
 
 
search map