Hotell i Cabras på Sardinia

Cecilia Bed & Breakfast

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Cecilia Bed & Breakfast ligger langs veien til Cabras på et lite sted kalt Solanas. Det er ca. 1 km til Cabras, der dere finner spisesteder, handlemuligheter og kafèer. Hyggelige Cecilia har renovert familiehuset og gjort om noen av rommene så de kan huse besøkende som ønsker å utforske denne flotte og ukjente delen av Sardinia.

Felles takdekket terrasse og hyggelig gårdshage

De romslige rommene er enkelt og hyggelig innredet. De har alle aircondition samt privat bad/ toalett, noen har også tv. De fleste har utgang til en smal terrasse der det ikke er sitteplass. Det er er felles takdekket terrasse i andre etasje, og det er i tillegg mulig å benytte seg av gårdshagen møblert med bord og stoler.

Les mer om Cecilia Bed & Breakfast

Smak på husets vin

I en gammel låve i hagen har Cecilia innredet en restaurant som både er åpen for stedets gjester og lokale. Hun står selv for matlagingen og de råvarene som hun selv ikke dyrker, får hun levert ferskt på døren. Vi anbefaler å smake husets vin - en ekte Vernaccia - som Cecilias mann dyrker i nærheten. For de vininteresserte kan vi opplyse om at det er mulig å besøke tapperiet der noe av vinen fremdeles oppbevares på store eikefat. En så solid og velsmakende hvitvin er det ikke lett å finne på andre steder enn Sardinia! Hvis dere ikke vil spise her finner dere flere spisesteder i byen Cabras, samt en meget god og enkel pizzeria i selve Solanas.

Innta tradisjonell italiensk frokost

Frokosten serveres i restauranten. Her kan dere forvente kaffe og kaker på vanlig italiensk vis, men Cecilia serverer også brød, frokostblanding, frukt, melk og ost.

Føl dere som hjemme

Stedet anbefales til dem som vil ha følelse av å være hjemme, og som ikke er redd for å få kontakt med eieren. Bemerk at veien ved huset kan være trafikkert på dagen, men det er ganske stille på kvelden.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map