Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Cabras ligger få kilometer fra den større byen Oristano på Sardinias vakre vestkyst. Litt utenfor byen kan dere besøke et stort vassdrag, som med sine 2000 hektar går det for å være Europas største. Dette området er dessuten rikt på dyreliv og natur.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Bli kjent med byens historie

Her har man funnet rester fra byens nåværende sentrum som dateres helt tilbake til 1600-tallet. Byen oppstod da befolkningen fra byen Thassos flyktet fra de angripende Morernaene. De bosatte seg rundt et slott som dere i dag kan finne ruiner av ved en av byens kirker. I det lille sentrumet finner dere 3-4 restauranter (to av dem holder en høy standard), en kafé, en bar og noen småbutikker. Det er virkelig verdt å besøke San Salvatore-kirken som ble bygget på 1800-tallet. Her finnes en kilde hvis vann sies å ha en helbredende kraft.

Les mer om Cabras

Bestill ferieovernattinger i Cabras

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Cabras og ellers på Sardinia. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Sjul teksten
 
 
search map