Hotell i Bitti på Sardinia

Hotel Su Lithu

Superiorrom Superiorrom
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Sardinias vakre kyst kan være vanskelig å forlate, men hvis du vil oppleve øyas befolkning og sanne gjestfrihet er det mulig å kjøre oppe i fjellene rundt Nuoro fjellene hvor det er så vakkert og deilig.

Hengende over byen

Hotel Su Lithu ligger på et utsiktspunkt over byen Bitti hvor du på de koselige balkongene kan nyte utsikten mot dalen. Fra hotellet kan du raskt og enkelt komme deg ned til byen hvor du kan kose deg på en lokal kafè, mens de lokale spiller kort eller diskuterer hvem som har spilt best på den siste fotballkampen.

Les mer om Hotel Su Lithu

Byhotell med basseng og rolige omgivelser

Har du lyst til å slappe av og og nyte den flotte naturen ved hotellet så er det en flott basseng med tilhørende terrasse og solsenger. Fra bassenget er det kun få skritt til baren og det er gode muligheter for å sitte både i solen og skyggen... En sann oase!

Restaurant med tradisjonelle oppskrifter

Kommer du deg hit ikke forvent klassisk lasagne eller wienerschnitzel til middag. Hotellets restaurant setter en stor ære i å finne lokale oppskrifter og råvarer for så å presentere dem for internasjonale gjester. Alt fra brødet til pasta til de lokale pålegg, alt oser av historie og kvalitet. Vinkartet vil være, i motsetning til andre sardiske småbyer - stort nok til å prøve viner med forskjellig særpreg fra øyen. Etter avtale og for små selskap er det også mulig å arrangere matlagingskurs og vinsmakin i den koselige peisestuen som ligger ovenfor restauranten. Hvis dere velger halvpensjonstillegg så vil dere få servert en 4-retters meny bestående av antipasti, forrett, hovedrett og dessert.
PS: Dessverre spiste vi kun èn middag på hotellet da vi skulle videre, men vi kommer definitivt tilbake så fort vi kan!

Vertsparet

Hotellet eies og drives av vertsparet Dario og Susanna. Dario er født på Sardinia og er utrolig stolt av øyens kultur og kunst. Han tar seg av gjestene fra de kommer og tar seg av hotellets daglige drift. Han møtte Susanna, da de begge bodde i London. Hun kommer fra Spania og er sommelier og styrer hotellets gode restaurant. Et hyggelig par som virkelig elsker hotellet og hjørnet av verden som de lever i. I tillegg snakker de god engelsk.

Rommene

Hotellets rom vender enten mot dalen og byen eller mot fjellet/gårdsplassen. Velger du et rom mot byen, kan du glede deg til å se det vakreste lyset ved soloppgang, men hvis du heller liker å sove lenge om morgen kan det være en god ide å velge et rom som vender ut mot fjellet. Alle rommene er godt innredet. Ver de 16 standardrom er det to superiorrom der møbleringen og innredningen er noe mer finere, men balkongen er ikke større og man får ikke bedre mat på restauranten ved å bestille dem. Du får badekar med dusj i stedet for en vanlig dusj. Alle rommene, både superior og standard har uansett aircondition, minibar, wifi, oppbevaringsboks, satelitt-tv og et eget bad/toalett.

Verdt å vite

Hotellet har dessuten flere terrasser og et hjørne hvor man kan trekke seg tilbake og nyte landskapet i fred og ro da fleste gjester er voksne som er på jakt etter det ekte Sardinia. Vær opperksom på at arrangementer kan forekomme i restauranten og i selskapslokalene som ligger under restauranten. Noe lyd kan forekomme på natten, men skal ikke være forstyrrende for din søvn.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map