Hotell i Baia Sardinia på Sardinia

Hotel Airone

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotellet, som med sin typiske sardiske arkitektur ligner en gammel villa, passer fint inn i det omkringliggende landskapet som prydes av klipper, blomster og olivenlunder. Herfra er det ikke mer enn 25 km til Olbia og dens flyplass, samt mindre byer som Baja Sardinia og Porto Cervo (henholdsvis 4 og 8 km fra hotellet).

Et hav av aktiviteter

Utenom å slappe av ved det herlige utendørsbassenget på 26 x 12 meter med vannmassasje, kan du utfordre reisefølget ditt til et parti tennis. Dere kan til og med spille i de litt kjøligere kveldstimene da de to banene kan bli opplyste på kveldstid mot betaling. Utover dette stiller Hotel Airone med to boccia-baner, mulighet til strandvolleyball, minifotball og bordtennis. De minste feriegjestene har en lekeplass de kan boltre seg på.

Sol og bading på sitt beste

Sardinia er et ekte sol- og badeparadis, med vidunderlige sandstrender og krystallklart vann. Og det er nok av fine strender i din nærhet. Den nærmeste stranden heter Lu Pustu og ligger ca. 700 meter unna. Her finner du et område med solsenger og parasoller reservert for hotellets gjester (mod ekstra kostnad på stedet), og det går en gratis shuttlebuss (har tre stopp) som frakter deg til hotellets private strand i tillegg til Baja Sardinia hvis du vil ha litt variasjon.

Les mer om Hotel Airone

Smak lekre, lokale retter

Kokkene på Sardinia er svært dyktige til å holde på sine tradisjoner. Til og med her på Hotel Airone tilberedes det typiske middelhavsretter med fokus på sardiske spesialiteter. Hver uke fokuseres det på et nytt tema og hvis det skulle finnes spesielle behov som glutenfri eller vegetariansk mat er det bare å spørre i god tid i forveien så gjør kjøkkensjefen sitt beste for å hjelpe deg.

Det kan være greit å vite at på hotellet finner du en privat parkering (hverken takdekket eller overvåket), vaskeri og roomservice.

Bo i lyse, fine rom

Hotellets 70 rom har en fin, sardisk innredning med møbler av kastanje og smijern produsert på Sardinia. De er alle utstyrte med aircondition, satellitt-tv, minibar, eget bad og hårføner. Rommene Comfort og Sea View har balkong eller terrasse.

Les om rommene på Hotel Airone

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map