Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Ettersom Baia Sardinia ligger ved en nydelig liten bukt passer dette stedet perfekt for deg som vil snorkle, dykke eller bare koble av og slikke sol. Verdenskjente Porto Cervo med alle sine skatter ligger ca. 7 km unna og du har øyas vakreste skjærgård rett rundt hjørnet. Enkelt og greit et herlig område.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

For en rolig og deilig ferie

Lave bygninger som smelter fint inn i landskapet er karakteristisk for dette området, noe som innebærer at restaurantene ofte ligger spredt utover et større område og at det ikke er et direkte sentrum. Dette er også tilfellet i Baia Sardinia, noe som betyr at du kan se frem til en avslappende ferie her, langt unna trengsel og støy. I området er det både restauranter og barer, der de fleste er konsentrerte rundt det lille torget Piazzetta della Fontana og nede ved stranden.

Dra på oppdagelsesferd i omgivelsene dine

De fleste som reiser til Sardinia lengter etter fine sol- og badestunder. I området rundt Baia Sardinia kan du velge mellom sand- og klippestrand, og det krystallklare havet er en fryd for både øyet og sjelen. Baia Sardinia gir deg et godt utgangspunkt for å utforske den vakre øya og skjærgården. Den nærmeste havnen er Poltu Quatu, men du bor også nært havnen i Porto Cervo og Cannigione. Hvis du ønsker å dra på dagstur til naboøya Korsika kan du ta turen til Santa Teresa in Gallura, som ligger ca. 50 km unna. Dessuten er Santa Teresa in Gallura en trivelig by med litt butikker og en fin utsikt oppe på en høyde. Og hvis du er virkelig shopping-sugen kan du kjøre sørover i ca. 40 minutter (33 km) til Olbia, der du virkelig finner alt mellom himmel og jord.

Les mer om Baia Sardinia

Sjul teksten
 
 
search map