Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Vidunderlige sandstrender, flora og fauna


Den lille byen ligger et par kilometer fra Asinarabukten, det krystallklare vannet og den lange, hvite sandstranden ved Marina di Badesi. Da det er langgrunt passer dette reisemålet for badeglade barnefamilier. Og siden Mistralen gjerne blåser inn over bukten er dette rene paradiset for vind- og kitesurfere, spesielt ved Baia delle Mimose og elva Coghinas. Stranden Poltu Biancu er en av Badesis toppstrender og har fått navnet Biancu etter sin hvite strand og sine vakre fargekombinasjoner.

Men det er ikke bare sol og bading som gjelder her i Badesi. Takket være sin rike flora og fauna har området havnet på UNESCOs verdensarvliste, og området byr på herlige tur- og sykkelmuligheter. Andre aktiviteter som er populære her i området er sportsfiske og å dra på båtturer langs kystlinjen. I sommerhalvåret arrangeres det også kjekke festivaler og begivenheter av ulike slag.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Oppdag kystens små perler


Som nevnt er Badesi en rolig, liten by oppe på en høyde med utsikt over landskapet og bukten. Byen har fire historiske deler, samt en kirke kalt Sacro Coure som ble bygget på begynnelsen av 1900-tallet. Selv om utvalget her ikke er det største finner du både barer, restauranter, apotek, bensinstasjon, dagligvarehandel og et par småbutikker. Men det ligger også flere trivelige småbyer i nærheten som du kan besøke, som f.eks. Valledoria, eller du kan ta en tur bort til den idylliske byen Castelsardo (ca. 20 km unna). I den billedskjønne kystbyen, med sine svingete smug og og torg, får du både flere gode restauranter å velge mellom og en vakker beliggenhet ved havet.

Les mer om Badesi

Velg den flyplassen som passer best for deg


Da Badesi har en strategisk beliggenhet ligger de to flyplassene Alghero og Olbia mer eller mindre like langt unna (ca. 80 og 82 km). Dette gir deg muligheten til å velge den flyplassen som måtte passe best for deg.

Sjul teksten
 
 
search map