Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Arbatax ligger på fjellskråningen ved Capom Bellavista på den østlige delen av Sardinia. Byen består av to deler: den gamle bydelen som ligger rett ved havnen og den nyere delen som kalles Porto Frailis, hvor det ligger sommerhus og hoteller.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Arbatax for alle

Om sommeren er byen livlig og velbesøkt av både sardiske, itaienske og utenlandske turister. Her finnes det restauranter, kafèer og flere butikker. Ved Arbatax eldre bydel finner du havnen og promenaden hvor du kan besøke de kjente røde steinene Le Rocce Rosse di Arbatax. Herfra er det ca. 2 km til enden av Arbatax og Porto Frailis. Ser du etter mer shoppingliv, ligger nabobyen Tortolì bare 4 km unna.

Les mer om Arbatax

Områdets sandstrender og Arbatax

I selve Arbatax finner man en fin sandstrand ved bydelen Porto Frailis og ellers en lang, vakker gyllen sandstrand 2 km sørover (8 km med bil) ved Lido di Orrì. I Arbatax ligger en av de største havnene på Sardinia. Derfra kan man seile til Genova og Civitavecchia (i Lazio). Området rundt Arbatax er veldig variert med de mange vakre strendene og med Gennargentu-fjellet som bakgrunn. Området har en historisk interesse, da man har funnet levninger fra Nuraghi-tiden så som nuraghitårn og de berømte gravstedene Domus de Janas.

Veterantoget Trenino Verde

Arbatax er også endestasjonen for en av rutene til damptoget Trenino Verde. Ruten heter Mandas-Arbatax. Toget kjører gjennom den sydlige delen av Gennargentu-fjellet, Bettili og Montarbu-skogene. Under turen er det mulighet for å besøke den imponerende grotten Grotta di Janas.

Læs mere om Trenino Verde ved Arbatax her.

Byen Tortoli

Arbatax og Tortoli ligger like ved hverandre med 5 km kjøreavstand mellom de 2 byene. Tortoli har mange butikker, kafèer og restauranter og er en livlig italiensk by med mulighet for å kjøpe seg vesker, sko og klær. Så har du lyst til å oppleve en italiensk by med litt shopping er dette et sikkert og bra sted.

Sjul teksten
 
 
search map