Agriturismo i Alghero på Sardinia

Wine Resort Ledà d'Ittiri

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Bli med på guidede prøvesmakinger av vin og olivenolje med familien din eller vennene dine, og snus inn vinmarkene og olivenlundene på en spasertur i det fredelige landskapet rundt Wine Resort Leda d'Ittiri. På 18 hektar kun 4 km fra sjøen og 5 km fra Alghero flyplass kan du se resultatene av en nyrenovert bondegård, som i dag huser 6 stilrene og elegante rom.

Naturskjønt paradis med privat basseng

Selv om Sardinia er best kjent for sine fantastiske strender, vil det imponerende sardiske landskapet forbli i minnet ditt lenge, akkurat som den vennlige gjestfriheten som ønsker å tilfredsstille din nysgjerrighet om regionen og de lokale produktene. Den fine terrassen med utsikt over vingårdene forfører deg inn i en annen verden der total avslapping hersker. Du risikerer definitivt å glemme Algheros vakre strender, selv om de ligger knappe ca. 4 km unna. Nord for Alghero er det en fin sandstrand hvor du også kan dykke eller snorkle.

Vinsmaking og vinturer

Annamaria på gården ser frem til å vise deg rundt blant gårdens vinmarker, olivenlunder og nesten 20 hektar landskap. Som vinelsker vil du bli fascinert av Annamarias anekdoter fra drueverdenen. Gården produserer vin, olivenolje og andre produkter. Hver flaske vin og olivenolje er resultatet av en oppriktig kjærlighet til landet. Sikadene som synger i oliventrærne spiller en viktig rolle i vinverdenen, da disse insektene var dedikert til vinproduksjonen, selv om eieren selv har en stor lidenskap for de røde Bordeaux-vinene. Vingården ligger i Porto Conte naturpark, preget av middelhavsflora og ulike dyrearter som villsvin, kaniner og hjort.

Kvalitet fremfor kvantitet

Vinmakerne på Wine Resort Ledà d'Ittiri har renovert gården fra topp til tå, og krydret innredningen med storslagne møbler og vakker innredning. Den gamle låven er nå et stort oppholdsrom med antikke terracotta-gulv og hotellets frokostsal. Det opprinnelige verkstedet har blitt bygget om til en elegant suite med møblert terrasse. I andre etasje kan du beundre store trebjelker i taket som bærer og støtter fire 25 kvm store rom, noen med verandautsikt over vinmarkene og olivenlundene. Ta et glass vin og prøv olivenoljen, som naturligvis produseres ved kaldpressing.

Velg mellom 6 fantastiske rom

På vingården kan du velge mellom 6 rom; en suite og en stor suite i første etasje, og ytterligere 4 rom i andre etasje derav to har en privat, overbygd veranda. Rommene er romslige, over 22 kvm, og utstyrte med masse komfort. All innredning er preget av et smakfullt design, og både dører og møbler har blitt designet av lokale håndverkere. Badene skiller seg ut med håndmalte keramikkgulv og baderomsdør i krystall, samt hårføner og toalettartikler. Fargene er valgt i ulike nyanser av grønt, gult og blått - farger som harmonerer perfekt med omgivelsene. Wine Resort Ledà d'Ittiri er et ypperlig valg dersom du søker fred og ro, spesielt da kun gjester over 12 år er velkomne. Fordyp deg i landets magiske omgivelser og skjem deg selv bort med en avslappende og eksklusiv ferie.

Maten tilberedes spesielt for deg

Wine Resort Ledà d'Ittiri drives av kvinner som med stor lidenskap og kjærlighet holder gårdens produksjon gående, og steller hagen, bassenget og rommene. Da gården er såpass liten og dets hovedfokus er fred og ro, er det ingen restaurant på stedet. Men du har muligheten til å bestille en middag deg Annamaria tilbereder tradisjonelle retter til deg.

Wine Resort Ledà d'Ittiri gir deg en unik mulighet til å kombinere din lidenskap for vin uten å måtte bo langt fra havet. Opplev Sardinia på et avkoblende og velsmakende vis.

Rommene på Wine Resort Ledà d'Ittiri

Dobbeltrom (classic)

Dobbeltrom Classic er et godt valg for to personer. Rommene ligger i andre etasje og er innredet med flotte møbler og antikviteter.

Dobbeltrom (superior)

Superior-rommet "Margallo" er et dobbeltrom med en fantastisk veranda som ligger på andre etasje med utsikt over vinmarkene.

Juniorsuite

Junior Suiten "Ginjol" ligger i andre etasje og har en fantastisk utsikt over vinmarkene. I Junior Suiten er det et ekstra rom med mulighet for en ekstra soveplass.

Suite

Denne lille suiten anbefales til familier med større barn (+12 år) og ligger i første etasje med utgang til fellesterrassen. Suiten består av et dobbeltrom og en stue med sovesofa (140 x 190 cm). Denne suiten kan gjeste opptil tre personer.

Suite (grand)

Denne store suiten anbefales til familier med større barn (+12 år) og ligger i andre etasje og har en eksklusiv veranda. Suiten består av et dobbeltrom og en stor stue med sovesofa (160 x 190 cm). Denne suiten kan gjeste opptil fire personer.

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Wine Resort Ledà d'Ittiri

Les personlige anmeldelser av Wine Resort Ledà d'Ittiri som ligger på Sardinia. Bedømmelsene av agriturismoen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Wine Resort Ledà d'Ittiri. I tillegg til vurdering av selve agriturismoen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Wine Resort Ledà d'Ittiri

Les mer
 
search map