Hotell i Alghero på Sardinia

Villa Barbarina Nature Resort

Utsikt over Monte Porto Conte Restaurant Resepsjon
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Stedet består av mer enn fire hektar land der det dyrkes vindruer og oliven som bl.a. brukes i den stilfulle restauranten. Her får dere med andre ord gode muligheter for å smake på lokale produkter og dere slipper å måtte ta bilen for å spise ute. La det kveldsopplyste svømmebassenget fortrylle dere etter en herlig middag.

Avstander

Nærmeste sandstrand er ca. 7 km unna, enten sørover mot Fertilia eller Lido San Giovanni, eller vestover til Porto Ferro. Det er også mange andre strender i området å velge mellom, f.eks. populære Maria Pia rett nord for Alghero eller vakre Delle Bombarde og Lazzaretto ved Porto Conte. Her kan dere også besøke den flotte naturparken Parco di Porto Conte på 5350 hektar; dere kan faktisk se fjellet Monte Porto Contes karakteristiske bakketopp fra Villa Barbarina. Algheros sjarmerende og livlige historiske sentrum ligger knappe 13 km unna mens flyplassen er bare 6 km herfra, noe som gjør stedet til et perfekt stoppested for reisende som nettopp har ankommet eller skal reise fra Alghero. Det skal også sies at Villa Barbarina er velegnet for lengre opphold i tillegg.

Les mer om Villa Barbarina Nature Resort

Benytt dere av fasilitetene

Ved ankomst møtes dere av store, grønne vidder med masse plass og et hav av oliventrær og vinmarker. Her kan barna boltre seg på lekeplassen, og de fleste kan være enige om at en forfriskende dukkert i bassenget er på sin plass når solen står på sitt høyeste. Svømmebassenget ligger vakkert til foran hovedbygningen med solsenger, bord og stoler. Det er parkering til alle og området er låst på nattestid. Kjæledyr er velkomne på stedet - det stilles til og med en hundegård til gjestenes rådighet.

Spis i elegante og romantiske omgivelser

Innvendig finner dere i øverste etasje resepsjonen med informasjonspunkt og salong. Restauranten ligger under resepsjonen og serverer både uten- og innendørs avhengig av været. Omgivelsene er smakfulle og gjennomførte, og maten tilberedes med lokale råvarer. Om sommeren arrangeres det ofte grillkvelder, og selv om det alltid er kjøtt på menyen serveres det hovedsakelig fisk. Dere kan bestille halvpensjon (fast meny) eller spise á la carte, og frokosten serveres samme sted som buffet.

Moderne og smakfullt innredet

Du kan velge mellom forskjellige rom, avhengig av hvor mange som reiser sammen. De er alle både stilige og komfortable, samt har de terrasse eller uteplass. De er også utstyrt med aircondition, LCD-TV, Wi-Fi, safe, minibar og bad med dusj og hårføner.

Les om rommene på Villa Barbarina Nature Resort

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Villa Barbarina Nature Resort

Les personlige anmeldelser av Villa Barbarina Nature Resort som ligger på Sardinia. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa Barbarina Nature Resort. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Villa Barbarina Nature Resort

Bedømmelse av Villa Barbarina Nature Resort

Les mer

Bedømmelse av Villa Barbarina Nature Resort

Les mer

Bedømmelse av Villa Barbarina Nature Resort

Les mer
 
search map