Feriebolig i Alghero på Sardinia

La Fontana dei Desideri

Eksempel på toromsleilighet Eksempel på ettromsleilighet med hems (<em>Loft</em>) Eksempel på ettromsleilighet mot hage La Fontana dei Desideri sett fra luften
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Denne flotte agriturismoen ligger midt i det deilige, sardiske landskapet ikke langt fra de fortryllende strendene i Alghero. Som navnet "Fontana dei Desideri" allerede antyder (ønskefontene), oppfyller dette feriestedet mye mer enn bare drømmen om en badeferie. Det er et godt valg hvis du reiser med barn og ønsker å bo i grønne omgivelser litt borte fra den mest utbredte turismen, men samtidig vil ha mulighet for å nyte Sardinias krystallklare vann og de gode strendene.

Et herlig familiested med gode fasiliteter

Familien Nieddu, som driver dette hyggelige, lille stedet i forbindelse med landbruket deres, tar seg godt av gjestene sine, og er meget oppmerksomme på spesielt barnefamilienes behov. Leilighetene er komfortable, så du og din familie kan konsentrere dere om å nyte ferien. Området har stort fokus på familiens yngste medlemmer, og etter en dag på stranden kan de hygge seg på lekeplassen eller i bassenget med nye lekekamerater, eller slappe av på den private terrassen. Du kan naturligvis lage mat på ditt eget kjøkken akkurat når det passer deg , og det kan være greit å vite at det også finnes et felles grillområde. Ankommer du med bil, og det anbefaler vi, er det også gratis parkering, samt gratis Wi-Fi i fellesområdene.

Nye opplevelser hver dag

Du bor i et fantastisk område spekket med utfluktsmuligheter, og familien Nieddu kommer gjerne med gode råd. Formiddagen kan du tilbringe i det turkisfargede vannet på de instagram-vennlige bountystrendene, og en interessant ettermiddagsutflukt kunne evt. være å utforske den 4 km lange Neptun-grotten som ligger nær Alghero. Det er en ekte naturperle som besøkes av ca. 150 000 gjester fra hele verden hvert år. Hvis du er glad i shopping kan du også besøke det sardiske moteselskapet Antonio Marras berømte butikk i Alghero, og kanskje avslutte dagen med en god middag på en sardisk restaurant.

Les mer om La Fontana dei Desideri

Gode leiligheter

Det er totalt 12 enkle, men komfortable leiligheter på stedet, og innredningen er holdt i sardisk stil. De er inndelt i tre forskjellige kategorier slik at du kan velge den som passer best til dine behov. Hvis du reiser med barn kan det kanskje være greit med en leilighet med et separat soverom. Under alle omstendigheter får du en hyggelig leilighet med flere synlige takbjelker, og alle har en privat terrasse eller veranda. Kjøkkenet er utstyrt med fire gassplater og mikrobølgeovn, leiligheten har aircondition, satellitt-tv og bad med dusj og hårføner.

Det er felles vaskemaskin på stedet (benyttes mot betaling), og du kan bestille opphold med frokost.

Hvis du og din familie drømmer om å tilbringe ferien på et hyggelig, lite sted på landet ikke langt fra de sardiske strendene, så er La Fontana dei Desideri tett på Alghero et godt valg.

Leilighetene på La Fontana dei Desideri

Ettromsleilighet (loft)

Leiligheten består av en stue med kjøkkenkrok og sovesofa. I tillegg er det en hems med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Det er aircondition og et bad med dusj og hårføner. Det er en møblert terrasse, og leiligheten kan benyttes av 2-3 personer, men anbefales ikke til gjester med begrenset mobilitet.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av La Fontana dei Desideri

Les personlige anmeldelser av La Fontana dei Desideri som ligger på Sardinia. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av La Fontana dei Desideri. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av La Fontana dei Desideri

Les mer
 
search map