Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
1

Henter innhold

Mest populære byer og områder

Dessuten har Sardinia noen av Europas absolutt mest paradisiske og vakreste bounty-strender, der den myke, kritthvite sanden tidvis blir oppstykket av store klipper som bryter med det blide landskapet på en slående måte. 

Å reise til Sardinia er rendyrket livsnyteri - her er det idylliske strender så langt øyet kan se og lekker mat så lenge appetitten strekker til. Mange av Sardinias strender er, forståelig nok, svært populære. Men samtidig er det ikke vanskelig å finne en liten, relativt ukjent bukt her og der på denne flotte bade-øya, der du kan nyte et lite stykke jordisk paradis stort sett for deg selv. Å sitte på den myke sanden, omkranset av klipper og kun med havet foran deg er en ferie på Sardinia i et nøtteskall. 

Hvis du klarer å løsrive deg fra stranden kan du med fordel vende snuten mot en restaurant. Her kan du skjemme bort ganen din med de lokalproduserte vinene og de lekre, lokale matrettene, der spesielt fisk og skalldyr fremheves. Når du sitter og nyter det lokale kjøkkenet vil du neppe føle trang til å feriere andre steder på kloden enn Sardinia.

Reis på agriturismo-ferie til Sardinia - og ta gjerne med deg barna

Middelhavsøya er et særdeles barnevennlig reisemål, og hvorfor ikke ta med barna på en bondegårdsferie? Det kalles også agriturismo-ferie, og det gir deg og reisefølget ditt en ypperlig mulighet til å ta pause fra hverdagens kjas og mas. Når du velger å tilbringe ferien på en agriturismo med In-Italia får du landlige, naturskjønne omgivelser, varm og imøtekommende, personlig service, basseng og ofte restaurant på feriestedet. 

Dessuten får du muligheten til å betrakte produksjonen av landbruksprodukter på nært hold, som for eksempel vin, frukt, nøtter og syltetøy. En agriturismo er i de fleste tilfeller et feriested der barna kan utfolde seg fritt med god plass til å leke på. Du kommer tett på både landbruket, naturen og små, autentiske lokalsamfunn, så en agriturismo-ferie i Italia kan på mange måter sies å være det motsatte av å feriere på et stort hotell blant enorme turistflokker. 

Anbefalte agriturismoer på Sardinia med basseng og plass

På de agriturismoene In-Italia samarbeider med har som oftest ikke komforten måttet vike for autentisiteten, og mange steder kan du velge å bo i din egen leilighet der du også har mulighet for å lage mat selv. Det kan jo være praktisk når man reiser som barnefamilie. Nedenfor fremhever vi et par gode agriturismoer på Sardinia som vi her i In-Italia har den fornøyelse av å arbeide sammen med. Eksemplene er langt fra det eneste vi har å tilby, og vi anbefaler deg å søke videre her på hjemmesiden vår. Her finner du flere attraktive agriturismoer på Sardinia - og andre steder i Italia. Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål når det gjelder reisen din, eller om du ønsker å få hjelp til å arrangere den. 

Agriturismo I Mandorli
Len deg tilbake og la deg skjemmes bort med lekre, små lunsjretter ved bassengkanten. Denne agriturismoen er berømt for sitt fremragende kjøkken der du kan smake alt fra helstekt pattegris til diverse lokale pastaretter. På Agriturismo I Mandorli befinner du deg på et klassisk sardisk landsted, der lyden av sauenes bjelles akkompagnerer solnedgangen. Svømmebasseng og barnebasseng venter på deg her, og kun 8 km unna ligger de flotteste sandstrender. 

>> Les mer og bestill et opphold på Agriturismo I Mandorli her

Agriturismo I Vigneti
Plukk frukter direkte fra trærne og spis deg mett på denne deilige vingården 12 km fra Alghero, der det produserer både rød- og hvitvin, samt frukt og grønt. Men du behøver ikke å kun leve av frukter for Agriturismo I Vigneti har en restaurant med en lekker og variert meny. Bassenget lokker på varme dager, og du bor ikke langt fra sandstranden. De mange palmene i hagen understreker at du befinner deg i eksotiske omgivelser. Her er det lekeplass, bordtennis og boltreplass til barne, og du kan bo på rom, i leilighet eller i villa.

>> Les mer og bestill et opphold på Agriturismo I Vigneti her

Agriturismo Su Canonigu
Ferie på landet med knappe 700 meter til nærmeste sandstrand, og 2 km til nærmeste bykjerne? Det høres da for godt ut til å være sant. Men sant er det, og når vi så også kan fortelle deg at restauranten på Agriturismo Su Canonigu ved Arbatax er eksperter på å fremstille lekker, italiensk mat etter de lokale, gastronomiske tradisjonene her på Sardinia - ja, da er vi sikre på at du er solgt! La deg friste av bassenget med utsikt over agriturismoens fruktplantasjer, og la den karakteristiske og smakfulle innredningen med antikke møbler og terrakottakrukker minne deg på at du er på eksotiske og tradisjonsrike Sardinia.

>> Les mer og bestill et opphold på Agriturismo Su Canonigu her

>> Du kan også se alle hotellene, feriehusene og ferieleilighetene våre på Sardinia her

 
search map