Reis til Italia på Romantisk ferie

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
1

Henter innhold

Dra på en romantisk ferie i en yndig, liten fiskerlandsby med smale gater og skjeve hus, eller hva med en tur ut på landet, der dere kan bo blant åkre og bønder, omkranset av ekte, italiensk sjarm? Et bord for to, rutete duk og en flaske iskald Spumante. Her kan du la kjærligheten blomstre i fred og ro uten forstyrrende elementer. Husk å skru av telefonen!

Ferie con amore

Flere av Italias deilige byer - både store og små - ligger på topp på listen over reisemål for par. En romantisk ferie i Italia er ulikt noe annet, for italienerne er et lidenskapelig folk som dyrker kjærligheten åpent og ærlig. På de små piazzaene sitter man tett sammen under fortaurestaurantenes baldakiner mens man deler et stykke brød med olivenolje, uten øyne for annet enn hverandre.

In-Italias spesialitet

Vi i In-Italia kjenner Italia bedre enn våre egne bukselommer. Vi har formidlet feriehus her i over 15 år, og har et inngående kjennskap til de stedene vi sender våre gjester. Blant våre over 1500 ferieleiligheter, hoteller og feriehus har vi her håndplukket en rekke helt spesielle gjemmesteder som passer perfekt for dere som ønsker en ferie i kjærlighetens navn.

Bruk søkemotoren ovenfor - vi har allerede lagt inn et lite filter for dere slik at dere kun ser det beste av det beste. Ring, mail eller chat hvis du vil vite mer, så hjelper vi dere med å skreddersy den perfekte opplevelsen for dere.

 
search map