Reiser med flyselskapet Volotea til Italia

Reiser med flyselskapet Volotea på ferie til Italia
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0

Henter innhold

Har du spørsmål om praktisk informasjon ved en flyreise med flyseslkapet Volotea til Italia, som for eksempel bagasjeregler, henviser vi til flyselskapets egen hjemmeside som du finner link til under avsnittet om "informasjon og kontakt".

Historie og fakta om Volotea

Volotea ble grunnlagt i Barcelona av Carlos Muñoz og Lázaro Ros som også var opphavet bak et annet spansk lavprisselskap, Vueling. Deres nye flyselskap hadde sin debut i 2012Venezia Marco Polo lufthavn. Selskapets navn, Volotea, kommer fra det spanske "revolotear", som betyr "fly rundt". Det relativt nye flyselskapets strategi er å tilby rimelige tjenester fra små og mellomstore europeiske byer.

Informasjon og kontakt

Vi gjør oppmerksom på at all informasjon nevnt ovenfor er veiledende og vi tar derfor forbehold om endringer. Vi henviser alltid til aktuell informasjon som fremgår av ditt reisedokument og i flybilletten din. Har du spørsmål rundt en reise med Volotea er du alltid velkommen til å kontakte oss. Du kan også finne informasjon om flyreiser med Volotea på deres egen hjemmeside her.

Destinasjoner og flyplasser i Italia

Volotea tilbyr lavpris flyvninger til over 70 destinasjoner i Europa - inkludert flere i Italia. Du kan fly med Volotea blant annet til Bergamo Flyplass (Milano), Catania Flyplass (Sicilia), Genova Flyplass, Napoli Flyplass, Pisa Fyplass og Venezia Flyplass.

 

Anbefalinger for deg

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populært i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map