Reiser med flyselskapet easyJet til Italia

Reiser med flyselskapet easyJet til Italia
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0

Henter innhold

Vi har her samlet litt informasjon og fakta til deg som skal reise på ferie til Italia med flyselskapet easyJet. Har du spørsmål om praktisk informasjon ved en flyreise med flyselskapet easyJet til Italia, som for eksempel bagasjeregler, henviser vi til flyselskapets egen hjemmeside som du finner link til under avsnittet om "informasjon og kontakt".

Historie og fakta om easyJet

Den gresk-kypriotiske forretningsmannen Stelios Haji-Ioannou etablert easyJet med et par innleide fly i 1995. Helt fra den beskjedne starten var strategien å tilby flyreiser til lavepriser, noe som skulle vise seg å være en oppskrift på suksess. Det nye lavprisflyselskapet vokste seg raskt større og kunne året etter etableringen tilbyr internasjonale ruter til Amsterdam, Nice og Barcelona. EasyJet var ikke bare blant de første til å se potensialet i å tilby billige flyreiser. Selskapet var også en av de første til å se det store potensialet i å flytte billettsalget til Internett. I 1999, da Internett fortsatt var i sin barndom, avrundet easyJet allerede èn million solgte billetter på deres hjemmeside. Umiddelbart minner easyJets historie og vekst mye om konkurrenten Ryanair, men selskapene avviker fra hverandre på enkelte områder. Først og fremst har easyJet i motsetning til Ryanair, fra starten av hovedsakelig valgt å betjene primærflyplassene som Ryanair inntil nylig styrte utenom.

Informasjon og kontakt

Vi gjør oppmerksom på at all informasjon nevnt ovenfor er veiledende og vi tar derfor forbehold om endringer. Vi henviser alltid til aktuell informasjon som fremgår av ditt reisedokument og i flybilletten din. Har du spørsmål rundt en reise med easyJet er du alltid velkommen til å kontakte oss. Du kan også finne informasjon om flyreiser med easyJet på deres egen hjemmeside her.

Destinasjoner og flyplaser i Italia

I takt med den økende suksessen har easyJet åpnet nye baser i Europa og er nå kontinentets nest største lavprisselskap med over 600 ruter til 30 land, som hvert år frakter millioner av reisende. For dere som reiser på ferie er spesielt selskapets store antall ruter til Frankrike, Spania og særlig Italia interessante. I 2014 lanserte easyJet sin tredje italiensk base i Napoli, som en del av sin plan for vekst i landet. :) EasyJet flyr ikke til Italia fra Norge, men med en mellomlanding i for eksempel København kan du benytte dette lavprisselskapet når du skal på ferie i Støvellandet

 

Anbefalinger for deg

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populært i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Hotel Leopold

Moneglia

Residence Liana

Torri del Benaco

search map