Anmeldelser av Italia

Tilfredse og glade gjester er vår viktigste suksess. Derfor spør vi alltid om alt har vært som forventet etter hjemkomst, slik at vi kan følge opp og forbedre opplevelsen for kommende gjester. Her kan du se hvordan våre gjester har bedømt deres ferie og In-Italias service:

Samlet vurdering
4.17
Rent og pent 4.33
Gjestfrihet 4.41
Beliggenhet 4.31
Frokosten 3.78
Fasiliteter på stedet
Selve overnattingen 4.1
Internettilgang / WiFi 3.29
Restaurant 3.79
Svømmebasseng (evt. sesongåpent) 4.05
Området
Området 4.24
Vår service
In-Italias service 4.48
In-Italias hjemmeside 4.34

Siste kundeanmeldelser

Hotel Ghiffa

Fint hotell med bra rum. Dock så var frukosten inte speciellt spännande. Lunch och middag rekommenderar jag att man går någonstans. De har dock en bra bar och strand. Många andra turister, i synnerhet ifrån Tyskland, Schweiz och Frankrike. En bra plats att hänga på i en till två dagar men inte mkt mer.

Hotel Europa

Hotelejerne er veldig hyggelige mennesker, der i tillæg taler Dansk.

Palace Hotel Desenzano

Hotellet stämmer bra med In Italias beskrivning. Trevlig och hjälpsam personal. Fint rum, rent och fräscht. Väl fungerande AC. Inte lyhört. Mkt bra frukostbuffé. Bra restauranger i närheten, men ngt långt att gå till de riktigt mysiga områdena i området. Ligger i utkanten av Desenzano.

Hotel La Fenice et des Artistes

Gode værelser, dejlig morgenmad, super opmærksomt og hjælpsomt personale.

Casale Mattei

Fantastiskt service och jättetrevlig personal. Vi fick massa bra tips på vandings- och utflyktsmål. De hjälpte oss att boka superba restauranger. Frukosten var riktigt bra, rummet likaså!

B&B Luce

Et aldeles nydelig gjestehus med et vakkert hageanlegg i meget idylliske omgivelser ovenfor Oneglia i Imperia.
Rommet var lite og luktet innestengt da vi ankom, men et åpent vindu fikset dette.
Rommet ble markedsført med en liten terrasse, som viste seg å være trappeavsat
... sen til fellestrappen ned mot bassenget. Vi måtte be om å få to stoler og et lite bord utenfor døren til rommet.
Mottagelsen fra verten var litt brysk, vi ble beskyldt for å være sene selv om vi ankom midt i den angitte ankomsttiden. Ikke er ord til velkommen eller et smil, vi fikk følelsen av å være en forstyrrelse i det pågående familieselskapet (?). Og null oppfølging fra vertskapet underveis, mens hun som jobbet med frokosten og holdt orden på rommene var et høflig og hyggelig menneske.
Frokosten var god, med gode bakervarer og nydelig hjemmelaget plommesyltetøy. Vi supplerte med ost, kjøttpålegg og tomater, og hadde flott frokost ved bassengkanten.
Med litt mer hjertelighet fra vertskapet hadde det blitt full score. Vi oppdaget siste kvelden at porten lot seg åpne automatisk ved hjelp av en liten nøkkel på knippet til romnøkkelen - det kunne vi fått informasjon om - vi slet tungt med å åpne porten...
Men likevel god 'value for money' - fantastisk idyllisk beliggenhet og flott fellesområde ved bassenget.

Les mer

Agriturismo La Traversina

Fantastisk opplevelse å bo på dette stedet. Koselig hage og så hyggelige mennesker. Vi spiste middag 2 kvelder og synes maten var bra, enkel og god. Kjempegod service. Rommet var hyggelig og føltes veldig hjemmekoselig. Virkelig gammelt hus med en veldig liten bohem fø... ;lelse. Lang vei å kjøre opp til fjellet, men vel verdt det for den fantastiske utsikten.Les mer