Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Byen ligger kun 50 km fra Baris internasjonale flyplass og man har mange utfluktsmulighetene; f.eks Ostuni den hvite by og Alberobello, som er verdenskjent for sine kjegleformede kalkstenhus trulli. Det er også verdt et besøk til byen Matera, som består av grotter, fabelaktige labyrinter og bygninger som er hugget ut i klipper eller det spennende slottet Castel del Monte.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Nyt kystlinjen


Polignanos markante klippeprofil forbløffer og overrasker. Under byen ligger grotter som venter på å bli utforsket. Rett nord for byen ligger det lille kunstneriske fiskelejet San Vito med et kloster og mot sør (ca. 15 km) ligger Capitolo med sine lange flotte sandstrender og livlige natteliv i sommermånedene. Kysten er en inspirerende blanding av klipper, små laguner, grotter og sandstrender. Og dersom dere ikke kan få nok av strender, så ligger den Joniske kysten ca. 1 time kjøring unna.

Les mer om Polignano a Mare

Den gamle bydelen:


Polignano har en spennende velbevart gammel bydel med hyggelige torg, stemningsfulle smug og et stort utvalg av restauranter med fantastiske fiskeretter og lokale retter. Det finnes også mange torg der dere kan lukte havet, kjenne solens glød og oppdage byens fantastiske beliggenhet. Et stykke fra den gamle bydelen og i nærheten av stasjonen arrangeres det et marked hver torsdag.

Båtutflukt

Når dere ferierer ved havet kan det være kjekt å dra på båttur. Fra Polignano a Mare er det mulig å berike ferien i en gummibåt hvor man kan se byen og kystlinjen fra, og ikke minst ha mulighet til å besøke grottene ved klippene der noen strekker seg helt under byen og bygningene. På en slik tur er det ofte mulighet for å ta en svømmetur i det deilige havet. For slike turer kan dere spørre om mer informasjon på det lokale turistkontoret.

Bestill ferieovernattinger i Polignano a Mare

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Polignano a Mare og ellers i Puglia. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Sjul teksten
 
 
Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Puglia

search map