Fasano, Puglia Zoosafari og Fasanolandia

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Italias største

Dyreparken Zoosafari er den største av sitt slag i Italia med ca. 1700 dyr og 200 forskjellige dyrearter fra alle kontinenter. Her lever dyrene fritt i åpne områder der både dyr og mennesker har muligheter til å komme tett på hverandre. Parken er delt opp i forskjellige områder etter dyrearter. Safariområdet er det største i parken, og publikum kjører rundt i egen bil og ser "ville" dyr som løver, elefanter, giraffer, kameler osv. på ganske nært hold.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Sjarmerende område

I det 700 m² store tropiske området kan du se slanger, krokodiller, skilpadder og mange andre dyrearter. I "fuglehuset" bor noen av verdens mest eksotiske fugler, og her finner du også et stort utendørs fuglebur til de største papegøyeartene. Det mest sjarmerende området i parken er pattedyrenes innsjø med fossefall og små øyer. Du kommer deg hit med et minitog som frakter deg rundt innsjøen slik at du får kikket på de mange dyreartene som lever i området. Her ser du flodhester, seler, brunbjørner, isbjørner og godt gjemt på en av øyene finner du de aktive gibbonapene.

Utfordrende område

Det mest utfordrende av alle områdene er nok stisystemet som går gjennom skogen og som du kan spasere langs mens du speider etter bl.a. gorillaer, sjimpanser, leoparder og store fugler på meget nært hold. I havområdet kan du se pingviner, sjøløver og ikke minst de opptredende delfinene.

Mange fornøyelser

Fasanolandia er en fornøyelsespark inne i zoosafari, men det er også fullt mulig å kun besøke fornøyelsesparken uten å måtte gå gjennom dyrehagen. Her finner du mer enn 25 forskjellige fornøyelser med alt fra de villeste turene til de mer rolige - noe for enhver smak og alder. Du kan også se diverse shows utført av kunstnere og dyr.

Les mer på http://www.zoosafari.it/

 
search map