Ferieovernattinger i Castro

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Castros beliggenhet i den lille lagunen gjør at badevannstemperaturen som oftest er 4-5 grader høyere enn andre steder bare et par kilometer unna. Dette er altså et ideellt badested i yttersesongene (sen vår og tidlig høst).

Todelt by

Byen rommer både ca. 2500 innbyggere og et stort utvalg av restauranter. Da den er delt i to kan dere besøke den nyere delen nede ved vannet og spasere langs strandpromenaden i solen, og forville dere i gamlebyens smale gater oppe på høydedraget om kvelden.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Dra på spennende utflukter

Hvis dere ønsker et alternativ til den fascinerende og billedskjønne klippestrekningen ved Castro ligger det badestrender nord for byen i Porto Badisco og Otranto, og den Joniske kysten ca. 25 km unna byr på lange, hvite sandstrender i Pescoluse. Andre trivelige steder å besøke er de sjarmerende kystbyene Leuca og Gallipolli.

Les mer om Castro

Bestill ferieovernattinger i Castro

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Castro og ellers i Puglia. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Sjul teksten
 
 
search map