Bari, Puglia Informasjon om Bari Flyplass

Bari Aeroporto di Palese Flyplass
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bari Flyplass ligger i utkanten av den store sør-italienske havnebyen med samme navn. Flyplassen, som også lokalt er kjent som Aeroporto di Palese, har gradvis vokst siden de første sivile flyene lettet herfra på 60-tallet. Nye og lengre rullebaner har gjennom tiden kommet til, og i dag er Bari Flyplass i stand til å ta godt imot feriereisende som kommer for å utforske det nydelige Sør-Italia. Fra Bari Flyplass har du også et godt utgangspunkt for en minnerik ferie med store kultur- og naturopplevelser i Italia. Begynn eventuelt med å besøke normannerkirken i Bari by før du drar videre.

22. desember 20015 - Vær oppmerksom på at vi holder på å oppdatere alle sider med informasjon om flyplasser, så det kan mangle diverse informasjon i teksten nedenfor.

Flyselskaper

Ønsker du å fly til Bari Flyplass kan du velge mellom et bredt spekter av flyselskap. Flyplassen betjenes av store internasjonale selskap som Lufthansa og British Airways, samt lavprisselskap som Ryanair og easyJet. I tillegg kommer en rekke mindre nasjonale og internasjonale flyselskap og charterfly. Det er derfor gode muligheter for å fly til Bari Flyplass fra Norge, eventuelt med en mellomlanding underveis.

Flyruter

 

Lokal transport

En ny togbane fra 2013 forbinder flyplassen til sentralbanestasjonen i Bari. Det er direkte forbindelse fra flyplassterminalen til de underjordiske togperrongene. Det er også bussforbindelser (mange stopp) eller de mer direkte, men dyrere, Tempesta-bussene som ofte frakter deg direkte inn til sentrum. Taxiene holder til like utenfor ankomsthallen og kan kjøre deg inn til Bari by på ca. 25 minutter, avhengig av trafikken.

Bilutleie

I terminalbyggets ankosthall finner du skranker fra en rekke bilutleiefirmaer, inkludert store internasjonale firmaer som Avis og Hertz, men også mindre lokale utleiere. Det er ofte en fordel å bestille leiebilen din hjemmefra. Du finner leiebilen din i det store parkeringsanlegget like foran ankomsthallens utgang. 

>> Billig bilutleie på Bari Flyplass.

Fasiliteter på flyplassen

Du finner et flott utvalg av butikker og restauranter på Bari Flyplass, og det er minibanker og et apotekutsalg. Det er ingen overnattingsmuligheter, men det er sjelden noe problem for det ligger mange hoteller inne i byen.

Avreiser og ankomster

 

Adresse og kontakt

Aeroporti de Puglia S.p.A.
Viale Enzo Ferrari
70128 Palase Bari, Puglia, Italia 

Email: ufficioprotocollo@pec.aeroportidipuglia.it
Flyplasskode BRI

Du kan se aktuelle flyavganger og lese mer om flyplassen på den offisielle hjemmesiden her.

 

 

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Se flyplassens beliggenhet på kart

Toppfoto: Bari Flyplass ligger, som det fremstår på bildet, tett ved kysten og blir betjent av flere lavprisselskaper, blant annet Ryanair, Wizz Air og Transavia. Fotokilde: Controweb 

Overnevnte informasjon om Bari Flyplass er samlet inn fra forskjellige kilder, blant annet flyplassens egen hjemmeside, og er skrevet som en veiledning. Vi tar derfor forbehold om feil og endringer. Skal du på ferie i Italia og fly til Bari les gjerne våre artikler med gode råd til valg av ferieleiligheter, villaer og hoteller i denne delen av landet. Du er naturligvis også alltid veldig velkommen til å kontakte oss for personlig service og informasjon om våre feriehus.

 

Anbefalinger for deg

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Puglia

search map