Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bruk en dag på sightseeing i Bari

Besøk den gamle bydelen og utforsk de smale gatene. Her leves livet på gammeldags italiensk vis; man lager mat med døren åpen og naboene stikker innom med jevne mellomrom. Kvarteret bør besøkes på dagtid da området har et problem med kriminalitet, og det er lett å miste orienteringen etter mørkets frembrudd.

Etter spaserturen din kan du nyte en lang lunsj på en av de gode restaurantene på Piazza Mercantile eller Piazza del Ferrarese.

Du kan også besøke det lokale kunstgalleriet, Pinacoteca di Bari. Det ligger nede ved havet og stiller ut skulpturer og malerier fra år 1000 til og med år 2000.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Kirker i Bari

Hvis du ønsker å se noen av de lokale kirkene er det gode muligheter for det. Baris mest berømte kirke, Basilica di San Nicola fra 1100-tallet, ligger midt mellom hjertet av gamlebyen og havet. Kirken er et viktig reisemål for pilgrimmer, både katolske og ortodokse. Som navnet antyder en den oppkalt etter Sankt Nicolaus, også kjent som Santa Claus på amerikansk eller julenissen på norsk. Restene av Nicolaus ligger fortsatt i krypten, og det sies at de avgir en form for hellig olje. Du kan til og med kjøpe små flasker med denne bemerkelsesverdige væsken i kirkens butikk.

En annen kirke som er verdt å besøke i Bari er Cattedrale di San Sabino, hovedkirken i byen. Det er en massiv struktur i rundbuestil som ligger tett på byens slott, Castello Svevo. Slottet er også åpent for offentligheten og frister med utsikt over havet.

Baris flyplass

Baris flyplass ligger rett utenfor den store havnebyen Bari i Sør-Italia, nærmere bestemt i den nordlige delen av Puglia ved Adriaterhavskysten.

Hvis du skal til den sørlige delen av Italia kan flyplassen i Bari være et bra sted å lande. Bari har nemlig transportmuligheter til mange av de mest spennende destinasjonene i denne delen av landet, samt Hellas. Flyplassen er moderne med et pent utvalg av butikker og spisesteder, men det skal nevnes at disse har begrensede åpningstider.

Finn mer informasjon om Baris flyplass her

Les mer om Bari

Sjul teksten
 
 
Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Puglia

Masseria Appidè

Corigliano d’Otranto

search map