Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Verbania, en hage ved innsjøen. Byen har fått sitt tilnavn takket være de mange naturskapte "terrassene" her, i tillegg til de mange nydelige hagene og parkene som har blitt en hovedattraksjon i området. Besøk den botaniske hagen "Giardino Botanico di Villa Taranto" som strekker seg over 16 hektar, og rommer omtrent 20 000 forskjellige type planter fra hele verden.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Byen er relativt stor da den består av flere små delkommuner, og går for å være en av de vakreste og mest berømte turiststedene ved Maggioresjøen. Blant mye annet finner du togstasjon i Pallanza-delen av byen. Byen er tiltenkt turister og stiller med et bredt utvalg av restauranter og butikker.

Les mer om Verbania

Intra og Pallanza

Verbania består hovedsakelig av tvillingbyene Intra og Pallanza. Intra ligger nord for elva Torrente San Bernardino og har flest fergeavganger på tvers av Maggioresjøen. I tillegg er det et rikere handelsliv i Intra. Pallanza, som ligger sør for elva, lokker med et historisk sentrum og er mer intim og stemningsfull. Her finner du strand, fergeleie, den hyggelige gågaten Via Ruga og en innbydende innsjøpromenade med restauranter og utsikt mot Borromee-øyene. Til slutt er det en meget flott offentlig botanisk hage Villa Giulia i Pallanza.

Sjul teksten
 
 
search map