Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0

Henter innhold

Mest populære byer og områder

Her kommer mer info om utflukter og guidede turer i Piemonte. Utfluktene tilbys i samarbeid med Viator. 

Forslag til utflukter i Piemonte

Vin, vin og mer vin

Italia er definitivt en av verdens høyest rangerte landene når det gjelder vinproduksjon. Piedmont-regionen, som ligger i landets nordvestlige hjørne, er helt klart på toppen når det gjelder høy vin kvalitet. Du kan snakke om "de tre B"er": Barolo, Barbaresco (to røde viner som er laget på Nebbiola-druen) og Barbero (en rød vin laget av druen med samme navn). Du har en utmerket mulighet til å smake disse vinene og oppleve mange andre ting hvis du reiser på en tur til vindistriktet Langhe.

Byer du ikke må gå glipp av

Piemonte er spesielt rik på gastronomiske opplevelser. Maten er robust og regionen er kjent for å være trøflens "hellige land". Desuten vil du lære grissini, brødpinner, fra hovedstaden Torino å kjenne. Torino er en viktig kulturell- og industriby og har mye å tilby. Her kan du besøke mat-mekka Eataly, gå på et eventyr i  filmens verden på det nasjonale filmmuseum Museo Nazionale del Cinema, eller bare nyte de vakre bygningene i det historiske sentrum. Hvorfor ikke sette seg ned på en kafé ved elven Pos, som renner gjennom byen, bred?

En annen by du bør besøke er Alba, som er en stemningsfull provinshovedstad i det sørlige Piemonte. Det er et perfekt utgangspunkt for gastronomiske opplevelser. Her er flere små, lokale markeder med en koselig, kulinarisk stemning. Her har blant annet den kjente sjokolade Ferrero Rocher en av sine store fabrikker.

Shop "til you drop!

Det er ikke bare i Milano kan du bruke tid og penger i butikkene. Også i Piemonte er mulighetene store. Hvis du ikke ønsker å spasere rundt i Torinos gater, men heller gjøre riktige funn på et outlet, så er det Serravalle Designer Outlet, du skal besøke. Serravalle ligger på grensen mellom de tre regionene Piemonte, Lombardia og Liguria, her finner du over 180 butikker på Europas største outlet.

Naturoplevelser som aldri stopper

Piemontes beliggenhet er fantastisk. På mindre enn en time kan du stå på en fjelltopp med ski under føttene og suse ned fra et høyt fjell på perfekt preparerte bakker. På omtrent samme tid kan du nå ned til Liguria, hvor du kan nyte godt av Middelhavet, sol, bad og bare slappe av. Det hele avhenger selvsagt av sesongen. I mellom kan du besøke byer rundt de nordlige italienske innsjøene, for eksempel, Orta San Giulio ved Lago di Orta, eller hvorfor ikke ta en golfrunde på en av de vakre banene i regionen, for eksempel Alpino Golf Club.

 

 
search map