Agriturismo i Treiso i Piemonte

Villa Garassino

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

I Langhe, som ligger like utenfor Alba, kan du oppleve utallige små og idylliske steder som Italia har å tilby. Det vakre huset, som ble omgjort til feriehus i 2018, er omgitt av vakre vingårder som preger mye av Langhe.

Den lille landsbyen Treiso

Treiso er ikke veldig stor, men er kjent for sin gode mat. Med andre ord er det stor sannsynlighet for en flott, kulinarisk opplevelse. I helgene kan du også smake lokale råvarer på Villa Garassinos eget spisested Bistrovino. Her kan du som navnet åpenbart viser, både gårdens egne gode viner Tenuta Carretta og områdets mer kjente flasker. På kjøkkenet står sjefskokken Fulvia Siccardi, som tidligere har jobbet på flere av Michelin-restaurantene i regionen, før han fikk sin egen stjerne.

Verten Ilaria

Når gjestfriheten skulle utdeles, var Ilaria helt sikkert en av de som stod fremst i køen, og det har medført at hun har engasjert seg i hotell- og reiselivsbransjen. Hun bor i dag sammen med mannen og hennes to barn på dette herlige stedet, og hun er fullt fokusert på å gi deg den beste og mest personlig service, som hun lykkes veldig bra med. Ilaria har de mange år organisert utflukter og unike opplevelser for folk som har kontaktet turistkontoret på Alba. Hun er alltid klar til å gi råd og dele sin meget omfattende kunnskap slik at du kan få en unik og minneverdig opplevelse av Langhe og Piemonte, uansett hvilken sesong du velger å reise.

Derfor skal du velge Välj Villa Garassino

... du bor nær spennende severdigheter, for eksempel den middelalderske byen Monforte d'Alba, vakre La Morra og det livlige sentrum av Alba.
... du kan hygge deg på gårdsplassen og slappe av ved bassenget eller delta i matlagingskurs på stedet.
... du kan delta i vinsmakinger på Tenuta Carretta
... selvsagt fordi Villa Garassino er et lite paradis i Piemonte

Nydelige rom full av sjarm

På Villa Garassino er det bare 5 rom, hver med sin egen stil og sjarm. De er utstyrt med aircondition, Wi-Fi, satellitt-TV og bad med toalett, dusj og hårføner.

Les om leilighetene på Villa Garassino

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map