Torino, Piemonte Torino Caselle Flyplass

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Torino Caselle Flyplass (flyplasskode TRN) ligger 16 kilometer nord for Italias første hovedstad, Torino. Flyplassen er den viktigste internasjonale inngangen for fly til Piemento, og ligger optimalt plassert for deg som vil utforske regionen ved foten av fjellene. Flyplassen som opprinnelig ble etablert i 1953 gjennomgikk senest en større renovasjon i 2005 i forbindelse med Vinter-OL. Torino Flyplass er også populær blant skiturister som skal på ferie i Alpene. Flyr du hit om sommeren er det heller ikke langt til en dukkert i det turkisblå middelhavet i naboregionen Ligurien.

22 september 2016 - Vær oppmerksom på at vi oppdaterer alle sider med informasjon om flyplasser, derfor kan det mangle diverse informasjon i teksten nedenfor.

Flyselskaper og ruter

Mange flyselskaper betjener Torino Flyplass med et bredt utvalg av internasjonale og innenriks destinasjoner. I og med at flyplassen har forbindelser til Europas største trafikknutepunkter, er det mulig å fly herfra til nesten alle destinasjoner - også Norge. Alitalia, Ryanair, British Airways og Air France er bare noen av flyselskapene med faste rutefly til Torino. Utover det kommer flere sesongbetonte ruter.

Lokal transport

Det kjører busser ca. hver halv time fra flyplassen til buss- og togstasjonen i Torino. En tur som tar ca. 40 minutter. Utover det kjører det tog få meter fra flyplassterminalen inn til Torino, som tar 19 minutter.

Bilutleie

Både i ankomsthallen og et parkeringshus finner du kontorer for adskillige bilutleieselskaper som Avis, Bidget, Europcar og Six. Det er gode veiforbindelser i alle rettninger fra flyplassen, med din egen leiebil kan du lett fortsette til feriehuset ditt uten forsinkelser. Vil du være sikker på at det er en ledig leiebil i den størrelsen du ønsker, kan det anbefales å bestille leiebilen din hjemmefra.

>> Lei en billig bil online i Torino

Fasiliteter på flyplassen

Det er et fint utvalg av butikker og restauranter. Utover det er det minibanker, veksleautomater og en førstehjelpsstasjon på Torino Casella Flyplass.

Fly avganger og ankomster

 

Adresse og kontakt

AGAT S.p.A. - Turin Airport 
Strada San Maurizio 12 
10072 Caselle Torinese (TO), Piemonte 
Italia

Telefon-nummer: 0039 011.5676378 
Email: mailbox@sagat.trn.it 

Flyplasskode TRN

Du kan se aktuelle flyavganger og lese mer om flyplassen på den offisielle hjemmesiden her

Se flyplassens beliggenhet på kart

 

 

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
search map