Feriebolig i Torino

Residence Le Serre

Naboens mange drivhus Skapkjøkken
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Byen og området, som er preget av bakkelandskap og herskapelige bygninger, heter Moncalieri (ca. 1½ km unna), og rommer adskillige severdigheter som Po-elva, en sjarmerende bykjerne og Moncalieri Slott - kongefamilien Savoia tidligere sommerresidens som kan besøkes og beundres på nær hold. Da dere her befinner dere sør for Torino får dere også et godt utgangspunkt for utflukter til Langhe og Roero, der bl.a. Baroloen og Barbarescoen stammer fra.

Slapp av ved bassenget

Her på stedet er dere trukket godt tilbake fra byens larm og bor dermed i landlige omgivelser der nærmeste nabo er bønder som dyrker grønnsaker i drivhus (derav navnet "Le Serre" som betyr drivhus på italiensk). Dette er det perfekte feriestedet for familier som gjerne vil kombinere kultur og shopping i storbyen med naturnær avslapning i flotte leiligheter ved et deilig svømmebasseng (15 x 5 meter, 1,20 m dypt) - der dere får en fantastisk utsikt over Moncalieri Slott og Alpene i bakgrunnen med Monvisos vakre profil. Knappe 3 km unna finner dere i tillegg en 9-hullers golfbane.

Les mer om Residence Le Serre

Bo i romslige leiligheter

Leilighetene gjennomgikk en solid modernisering i 2006, og er alle romslige, elegante og innredet i varme farger med flotte takbjelker og terracotta-gulv. Her er det naturligvis aircondition, og fri ankomstdag så dere kan planlegge ferien uavhengig av ukesbaserte opphold. Dersom dere bestiller leilighetene på dagsbasis er frokosten inkludert i prisen.

Bo i suite, leilighet eller villa

Her finnes 8 suiter og 7 leiligheter. Disse gjennomgikk en omfattende modernisering i 2006 og de er meget elegante og innredet i varme farger med fine tredetaljer og terrakottagulv. Ekstrasenger ligger i sengesofaen.

Suitene, på ca 33 m², er ett rom der du også har et lite kjøkken. Leilighetene, på ca 50 m², har også et lite kjøkken, men er større og en del av dem har ett soveloft en trapp opp. Både suitene og leilighetene kan ha en halvvegg som skiller sovedelen fra resten.

Villaen er på ca 220 m² og kan ta opp til 6 personer. Her har du 2 soverom med dobbeltseng og ett soverom med to enkeltsenger, ett matrom, kjøkken samt 3 baderom. Villaen har en tilhørende bakgård.

De er utrustet med Wi-Fi, luftkondisjonering, lite kjøkken med mikrobølgeovn, te/kaffefasiliteter, safeboks og TV.

Leiligheter Grande med 2/4 soveplasser (ca. 45 m² store):
- Disse 8 ettromsleilighetene har alle separate soveavdelinger og stueområder som er adskilte med en halvvegg. To av dem er toromsleiligheter og tre av dem har hems. De er utstyrte med safe, telefon, en liten lcd-tv med satelittkanaler, Wi-Fi, aircondition, dobbeltseng med ordentlige dyner (slike vi er vante til på de nordlige breddegrader) og skapkjøkken (med skikkelige vinglass, kjøleskap, mikrobølgeovn og to gassblusser). Det er mulighet for to ekstra oppredninger i sovesofa av høy kvalitet. Leilighetene, som alle ligger i første- eller andre etasje, har alle en liten uteplass der innemøblene kan flyttes ut for å nyte finværet.

Villa på ca 220 m² med 6 sengeplasser
Boligen kalt villaen har 2 doble soverom og 1 soverom med enkeltsenger, stue, kjøkken og 3 bad. Her er en tilhørende hage.

Det kan bestilles frokost á la carte til rimelige priser alle dager unntatt søndager. Det bestilles dagen før. Det er i tillegg vaskeri og gratis parkering på stedet. Eieren har to søte hunder som trasker rundt på stedet.

Alle dager i uken (med søndag som unntak) kan det bestilles frokost à la carte til rimelige priser. Den bestilles dagen i forveien. Det finnes dessuten vaskeri og gratis parkering på stedet. Eieren har to søte hunder som løper omkring på stedet.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map