Hotell i Torino

Majestic Starhotel

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Mye mer enn bare en by

Alle vet at Torino var byen som huset vinter OL i 2016, men Torino er mer enn bare vinter-OL og er også kjent for Fiat, sjokolade, fotball og en god start for en skiferie i Alpene. Selve byen fortjener også minst et par dager utforsking med sine mange piazzaer, palazzos og andre historiske attraksjoner. Piazza Castello er hjertet av Torino og huser praktfulle palasser som Palazzo Reale, Savoy-dynastiets kongelige slott og Palazzo Madama, som har vært både slott, fengselet og senat. Piazza er bare 15 min gange fra Starhotel Majestic. Rundt Piazzaen og i resten av Torino finner du flere historiske kaféer og spisesteder - en viktig del av livet i Torino. Generelt vil atmosfæren i Torino virke mye roligere enn i mange andre italienske byer.

God service og fasiliteter

Starhotel Majestic er et fint sted, spesielt hvis du leter etter noe som setter komforten høyt.
Restauranten Le Regine er åpen til middag og serverer deilige retter fra det piemontesiske kjøkken. I loungebaren får du alt fra en kopp kaffe om morgenen til en cocktail om kvelden. Frokostbuffeen serveres i amerikansk stil med et stort utvalg av varme og kalde retter.
Hvis du ankommer med bil, tilbyr hotellet parkering i en nærliggende garasje. Wi-Fi er tilgjengelig over hele hotellet, også på rommene. For den aktive typen tilbyr hotellet et stort treningsrom hvor du kan gå ned å svette.

Les mer om Majestic Starhotel

Både tradisjonelle og moderne romtyper

Majestic Starhote er ikke et lite hotell og har totalt 161 rom og suiter. Alle rommene byr på god komfort og er rimelig romslige. Alle rommene er utstyrt med: aircondition, satellitt-TV, putemeny, wifi, minibar, safe, radio og eget bad med dusj og hårføner. Rommene som vender inn mot gårdsplassen er roligere.

Les om rommene på Majestic Starhotel

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map